Sistemul-Martingale-solutia-salvatoare-a-pariorilor

Sistemul Martingale – solutia salvatoare a pariorilor

0 Shares
0
0
0

Sistemul-Martingale-solutia-salvatoare-a-pariorilorMartingale este, probabil, cel mai cunoscut sistem de pariere atat in domeniul sportului, cat si in cazinouri. El se bazeaza pe cresterea mizei dupa fiecare pariu pierdut, pana cand rezultatul pe care il doresti are loc, in cele din urma.

Folosit in primul rand in cazinouri, la ruleta, sistemul Martingale implica dublarea mizei atunci cand pariezi pe rosu/negru si pierzi. Cand ai castigat in cele din urma un pariu, castigul total depaseste pierderile anterioare.

Cu toate acestea, sistemul Martingale este foarte eficient si pentru pariuri pe internet online, dovada facand-o feedback-ul pariorilor care au apelat la aceasta strategie.

Iata modul de utilizare al sistemului Martingale in pariuri sportive, printr-un exemplu concludent:

  • Ai pariat 100 ron pe o cota 2 – pierzi
  • Ai pariat 200 ron pe o cota 2 – pierzi
  • Ai pariat 400 ron pe o cota 2 – pierzi
  • Ai pariat 800 ron pe o cota 2 – castigi 1600 de lei


Dupa cum se poate observa, 1600 de lei castigati la a 4-a incercare depasesc mizele pierdute anterior, astfel aducandu-ti profit. Vei avea acelasi profit, indiferent de cat timp este nevoie pentru a castiga pariul.

Insa, pentru ca sistemul Martingale sa se bucure de succes la pariurile sportive, doua evenimente importante trebuie sa aib? loc: suma „infinita” in banca si case de pariuri fara limite de pariere. Fara acesti doi factori, sistemul Martingale nu va functiona la fel de eficient. Folosind sistemul de pariere Martingale in varianta originala (care presupune dublarea mizei), cu doar 100 ron pentru un pariu initial, poti castiga 1600 ron, dupa doar 3 pierderi, iar profitul poate creste in functie de numarul de acestora.

Desigur, exista mai multe variante ale sistemului Martingale. Nu este neaparat nevoie sa utilizezi o cota 2.00 pentru a putea dubla miza. Poti folosi strategia Martingale pe remize, pe scoruri corecte sau pe aproape orice, atat timp cat adaptezi in mod corect cresterea mizei. De exemplu , daca utilizezi aceasta strategie pentru o remiza, ar trebui sa ridici miza cu un procent de aproximativ 30% dupa fiecare pariu pierdut.

Poti folosi sistemul Martingale chiar si pentru castigul unei anumite echipe. Calculeaza cresterea mizei inainte de fiecare meci pe care il joaca echipa ta, in functie de cotele de la casele de pariuri. Daca nu esti hotarat de pe site-ul careia sa te informezi, intra pe http://www.pariuripeinternet.ro si inspira-te de acolo.

Sistemul Martingale nu este o stiinta exacta. De fapt este atat de usor si pare atat de logic, incat multi pariori neexperimentati vin cu un sistem similar pe cont propriu si apoi cred ca au descoperit o adevarata strategie castigatoare.

Daca doresti sa folosesti sistemul Martingale in pariuri sportive, va trebui doar sa inveti sa te controlezi, incepand cu pariuri mici. Pariurile sportive sunt distractive si pot avea recompense uriase. Cu toate acestea, ai nevoie sa te asiguri ca le vei castiga intr-un mod inteligent si nu doar sa te stresezi pentru acoperirea pierderilor. Singurul lucru necesar in sistemul Martingale, favorabil sanselor tale, este o banca imensa. Avand o banca „infinita”, va deveni mai usor pentru tine sa recuperezi suma pe care ai pierdut-o la pariurile sportive.

Alte stiri actuale :

1. Propaganda si fotbal, numai la RTV
2. Milionarii din fotbal, in extaz: Ce i-au cerut lui Ponta
3. Scandal la nationala de fotbal! Alexandru Maxim: ” … e cea mai mare curva!”
4. Un nou om de fotbal anunta plecarea prematura a lui Iorgulescu
5. De ce pierd românii. Chiar si la fotbal…

 

0 Shares
You May Also Like