Spune adio zgomotelor și insectelor – unde poți găsi rulouri exterioare în Botoșani

0 Shares
0
0
0

Acasă este locul unde ne putem retrage când totul devine prea obositor. Indiferent de unde venim, este un sentiment plăcut să ne vedem casa, știind că putem răsufla liniștiți pentru a ne aduna gândurile și să lăsăm în urmă problemele de care ne-am lovit în timpul zilei. Pentru mulți, cei dragi îi așteaptă cu sufletul la gură, privind cu drag pe geam pentru a-i putea întâmpina.

Cu siguranță fiecare dintre noi, atunci când ne construim o casă, luăm în considerare aspectul și dimensiunea geamurilor. Ele sunt o parte din esteticul întreg al căminului, ce pot aduce un strop de personalitate fațadei. Pe lângă funcția estetică, ele prezintă și o măsură în plus de siguranță.

Fragilitatea sticlei din care un geam este compus poate duce la evenimente neplăcute. Fie că un copil lovește geamul cu o minge sau ne întâlnim cu alte întâmplări neprevăzute, trebuie să avem grijă de acest aspect al ferestrei. Ea nu ne oferă doar priveliști și lumină, dar și protecție împotriva elementelor. Așadar, mai bine este să le protejăm cum putem mai bine – cu rulouri exterioare Botosani.

Ce sunt rulourile exterioare și de ce ar trebui să le avem?

Rulourile exterioare sunt o serie de lamele din aluminiu conectate pe lățime/înălțime, cu scopul de a proteja în principal geamurile, însă se pot monta și pe perete sau chiar încastrate în zidarie, deasupra tâmplăriei. Fiecare lamelă este umplută cu spumă poliuretanică ce are rolul de a izola termic și fonic, oferind celor ce le montează liniștea și temperaturile confortabile pentru a se simți cu adevărat comozi în propria casă.

Aceste rulouri sunt un scut eficient împotriva loviturilor, ferind zona în care sunt montate și prevenind deteriorarea rapidă sau prematură. Putem spune adio prafului!  De asemenea, ele pot fi prevăzute și cu plasă de insecte!

Fiecare rulou este retractabil, așa că indiferent de timpul zilei putem să le retragem, stând liniștiți știind că până și rulourile în sine sunt protejate, aranjate compact la locul lor într-o carcasă de aluminiu atunci când nu le folosim. Acestea pot fi acționate în mod electric cu telecomandă sau manual, cu șnur, în funcție de nevoie și buget.

Montarea acestora ar trebui efectuată de o echipă specializată. Atât pentru cei din Botoșani sau din alte județe ale țării, oferta de rulouri exterioare poate fi accesată pe site-ul oficial alexiana.ro.

Alexiana Group este o firmă specializată, cu vastă experiență, fiind un brand autohton. Catalogul său de oferte cuprinde diferite produse precum uși de garaj, rulouri exterioare, sisteme de aluminiu și multe altele. De asemenea, oferă și servicii de manoperă pentru asigurarea montajului corespunzător.

Alexiana Group se mândrește cu calitatea produselor sale, experiența dobândită în domeniu, punctualitatea, dar și cu simțul responsabilității față de client. Este astfel explicabil cum poate oferi garanții extinse, de până la 11 ani.

Dacă un rulou exterior sună ca produsul perfect sau dacă orice alt produs v-a stârnit curiozitatea, contactați Alexiana Group pentru a solicita o ofertă personalizată!

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…