Strategii-pentru-succes-in-cele-mai-mari-agentii-de-pariuri-online

Strategii pentru succes in cele mai mari agentii de pariuri online

0 Shares
0
0
0

Strategii-pentru-succes-in-cele-mai-mari-agentii-de-pariuri-onlineDatorita celor mai noi metode de pariere online majoritatea jucatorilor de pariuri sportive au inceput sa aplice din ce in ce mai des strategii de pariere care sa ii ajute sa isi mareasca sansele de castig.Una dintre strategiile folosite in pariurile sportive si aplicata cu succes este strategia Labouchere.

Dezvoltat initial pentru jocul la ruleta sistemul Labouchere a fost preluat si in pariurile sportive.Denumit si sistemul eliminarilor acesta are avantajul ca ofera de la bun inceput jucatorului date despre posibilul castig.

Tocmai de aceea pariorii trebuie sa stabileasca inainte de aplicarea acestei strategii suma minima pe care doresc sa o castige.Nu este indicat sa exagerati in alegerea sumei pe care doriti sa o castigati si este de preferat sa calculati in detaliu de-a lungul acestei strategii astfel incat riscurile de pierdere sa devina cat mai mici.

Functionand pe cota 2.00 sistemul Labouchere ofera pariorului posibilitatea de a-si stabili suma minima de castig calculand o lista de numere pozitive a caror suma este egala cu profitul propus.In momentul in care doriti sa abordati aceasta strategie o solutie buna ar fi sa apelati la sprijinul unui jucator profesionist care aplica in mod frecvent sistemul Labouchere.Cu ajutorul acestuia veti reusi sa deprindeti secretele acestui sistem matematic de joc.

Pentru exemplificare putem folosi urmatorul model:

– Daca pariorul isi doreste un castig de 25 de unitati ,o unitate poate avea valoarea de 10 lei, 20 lei sau orice suma doreste pariorul, lista de numere a strategiei Labouchere poate fi:

  • 1-3-5-7-9
  • 1-2-3-4-4-5-6
  • 1-1-2-2-3-3-4-4-5

Daca folosim primul rand de numere,jucatorul va paria suma dintre primul si ultimul numar din lista,respectiv 10.Daca acest pariu este corect aceste doua numere din sir vor fi eliminate urmand sa se continue cu restul numerelor ramase.Daca pariul este gresit, suma mizata va trece la sfarsitul sirului, pariorul continuand cu aceleasi reguli de-a lungul intregii strategii.

Astfel ca pariorul reuseste sa ajunga la suma stabilita de 25 unitati indiferent de numarul de pariuri plasate.In cazul in care in sirul de numere mai avem un singur numar acesta devine miza urmatorului pariu.

Schema bazata pe acest sir de numere arata in felul urmator:

  • 1-3-5-7-9=25

– Primul pariu se va plasa pe miza 10, daca acesta este gresit, sirul de numere se transforma in 1-3-5-7-9-10 iar bilantul -10.
– Pariul numarul 2 va fi pe miza 11 iar daca acesta este corect sirul de numere se transforma 3-5-7-9 cu bilantul +1.
– Daca pariul numarul trei cu miza 12 este gresit, sirul de numere se transforma in 3-5-7-9-12 cu bilantul -11.
– Pariul numarul 4 corect va avea miza 15 si sirul de numere devine 5-7-9 cu bilantul +4.
– Pariul urmator, cu numarul 5 va avea miza 14, sirul de numere ramane 7 iar bilantul +18
– Daca pariul nr.6 cu miza 7 este gresit, sirul de numere devine 7-7 iar bilantul +11.
– La sfarsit vom plasa ultimul pariu pe miza 14 iar bilantul ajunge la 25.

Bazat pe ideea ca sansele oferite de casele de pariuri nu sunt egale ,sistemul Labouchere incearca sa reduca dezavantajul pariorului.

In cazul in care v-ati hotarat deja sa testati aceasta strategie va invit pe www.agentiidepariuri.com .

Pe langa serviciile de calitate oferite pariorului, acolo veti descoperi case de pariuri online ce va ofera bonusuri la inregistrare,cote competitive dar si o gama larga de evenimente si multiple oportunitati de pariere.

Alte stiri actuale :

1. O tara europeana interzice pariurile online
2. Ofiterii SIS au închis un cazino online cu fete dezbracate, din Chisinau
3. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
4. Reghe da chix la pariuri » Jucatorii pe mîna carora merge antrenorul Stelei nu reusesc sa confirme
5. A pierdut la pariuri, dar si-a asigurat viitorul: un craiovean a câstigat peste o suta de mii de euro

0 Shares
You May Also Like