Tigara-electronica-sau-tigara-normala

Tigara electronica sau tigara normala?

0 Shares
0
0
0

Tigara-electronica-sau-tigara-normalaRaspunsul normal ar fi niciuna. Daca esti insa fumator de foarte multa vreme si iti este greu sa renunti la viciu, trebuie sa pui in balanta cele doua variante. In urma cu 20 de ani nu exista aceasta alternativa, asadar, singura optiune era tigara normala.

Astazi insa, exista magazine de tigari electronice Iasi, magazine de tigari electronice Bucuresti si magazine online, asadar, exista o alternativa care merita incercata.

Tigara normala

Cum este foarte bine stiut, tigara normala este extrem de daunatoare. Aceasta contine peste 4000 de substante chimice, printre care gudronul, monoxidul de carbon sau cianida de hidrogen, care duc incet, dar sigur, catre imbolnavire sau chiar catre deces.

Cei care aleg sa fumeze tigara normala sunt supusi riscului de a-si afecta iremediabil sistemul respirator, de a-si afecta sistemul circulator, imunitar si muscular si de a dezvolta boli grave, precum cancerul.

Neplacerile sunt mult mai mari, atunci cand vorbim despre o tigara normala, in conditiile in care aceasta duce la un miros neplacut, la respiratie urat mirositoare si la ingalbenirea dintilor si a unghiilor.

Tigara electronica

Nu putem spune ca tigara electronica este 100% sanatoasa, deoarece si ea la randul sau contine anumite substante chimice, o baterie care poate sa fie daunatoare si, pana la urma, este un viciu.    Daca este sa fie comparata insa cu o tigara normala, avantajele sunt evidente:

– Este eliminat mirosul neplacut provocat de tutun. Mirosul emanat de tigara electronica este, de cele mai multe ori, unul placut. Poti alege arome de fructe sau de menta, oferind in felul acesta, un miros acceptabil pentru cei din jur.

– Este mai sanatoasa. Cu siguranta, tigara electronica este mult mai sanatoasa decat cea clasica, neavand atat de multe substante cancerigene in compozitie

– Poate fi folosita oriunde. Un mare avantaj, apreciat de toti fumatorii, este faptul ca tigara electronica poate fi folosita oriunde. Daca o tigara normala este interzisa in mijloacele de transport in comun sau in restaurante, o tigara electronica poate sa fie folosita fara probleme in aceste spatii, in conditiile in care nu ii deranjeaza cu nimic pe cei din jur. Astfel, fumatorul nu va mai trebui sa astepte pentru a fuma sau sa se supuna unui risc major de a lua amenda.

Fara doar si poate, asadar, tigara electronica este varianta cea mai buna, pentru orice fumator.

0 Shares
You May Also Like