Tigara-electronica-Solutia-ideala-pentru-parintii-care-fumeaza

Tigara electronica – Solutia ideala pentru parintii care fumeaza

0 Shares
0
0
0

Tigara-electronica-Solutia-ideala-pentru-parintii-care-fumeazaCei mai multi parinti stiu ca fumatul nu este bun pentru propria sanatate si a celor din jurul lor. Vestea buna este ca acei parinti care nu sunt in masura sa renunte la fumat, pot apela la mai multe alternative pentru a-si pastra familia in siguranta.

Fumatul in fata copiilor este foarte daunator si periculos; in mod surprinzator, multi parinti care fumeaza in preajma copiilor lor nu sunt constienti de raul la care ii expun pe cei mici.

Tigarile traditionale contin o multime de substante chimice daunatoare.

O tigara contine mai mult de 4000 de substante chimice dintre care majoritatea sunt daunatoare pentru cei din jurul fumatorului, inclusiv pentru copii. Produsele chimice cele mai nocive continute in fumul degajat de o tigara includ monoxid de carbon, cianura, benzen si multe alte substante nefaste pentru sanatate.

Aceste substante chimice ii pot imbolnavi pe copii de astm, pneumonie si de diferite infectii ale urechii. Bebelusii care au parinti fumatori sunt, din pacate, susceptibili de a suferi de sindromul de moarte subita a sugarului si de alte boli respiratorii.

Tigara electronica este solutia ideala pentru parintii care doresc sa renunte la fumat, dar nu reusesc. Statisticile indica faptul ca utilizarea de tigari electronice reduce riscurile asociate fumatului in mod semnificativ. Renuntarea la tigarile traditionale, din tutun, nu numai ca ofera beneficii pentru fumator, dar va proteja, de asemenea, sanatatea celor din jur.

Tigarile electronice nu sunt eficiente numai in a-i ajuta pe parinti sa renunte la fumat, dar de asemenea, ii protejeaza pe cei tineri de elementele nocive, deoarece aceste tigari emit o solutie de vapori care se disipeaza in decurs de doar cateva secunde.

Mai mult decat atat, fumatorul poate sa umple cand doreste tigara electronica cu e-lichid cu nicotina de concentratii diferite, permitandu-si astfel sa isi reduca putin cate putin din dependenta de nicotina. In cele din urma, dependenta de nicotina va disparea, iar fumatorul va putea renunta de tot chiar si la tigarile electronice.

Cu toate acestea, tigarile electronice, la fel ca toate produsele care contin nicotina, trebuie sa fie folosite cu grija si sa nu fie lasate la indemana copiilor. Multi sunt constienti de faptul ca tigarile electronice au varfurile colorate cu LED-uri luminoase, putand astfel sa fie confundate cu niste jucarii.

Parintii trebuie sa isi depoziteze tigarile electronice in locuri greu accesibile, pentru a-i impiedica pe cei mici sa ajunga la ele.

0 Shares
You May Also Like