extensii-par-natural

Tipuri de extensii de par natural

0 Shares
0
0
0

extensii-par-natural

Un par superb, lung si bogat este un simbol puternic al feminitatii si al fortei de atractie a unei femei. Din pacate, nu toate femeile au fost inzestrate cu o podoaba capilara asa cum si-ar fi dorit si chiar daca parul este ingrijit cu atentie, acest lucru nu garanteaza faptul ca va creste in ritmul la care viseaza fiecare.

Pentru cele care tanjesc dupa un par de invidiat, solutia sta in extensii par natural. Usor de aplicat si create special pentru a imbogati podoaba capilara fara a agresa firul de par, extensiile de par prezinta o serie de avantaje carora nici o femeie nu le-ar putea rezista: pot fi coafate fara probleme, folosind placa sau ondulatorul, pot fi vopsite fara a se degrada si poti alege dintr-o larga varietate de culori si lungimi.

Inainte de a decide sa apelezi la extensii de par natural, trebuie sa fii bine informata cu privire la aceasta metoda, deoarece ai posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de extensii. Fiecare tip isi are avantajele sale si numai analizand cu atentie optiunile iti poti da seama care este cel care ti se potriveste mai bine.

Primul tip este reprezentat de extensiile de par natural clip-on. Multe persoane le prefera pe acestea deoarece sunt foarte simplu de aplicat si de scos, nefiind necesar sa mergi la salon. Se pun dimineata, se scot seara si se spala si se vopsesc separat. Benzile de par natural se prind printr-un sistem de clame click-clack, fasiile de silicon asigurand o prindere sigura de suvitele de par, fara a afecta structura firelor.

Clamele nu se vad, deoarece sunt pozitionate in spatele meselor. Sunt considerate a fi solutia ideala deoarece sunt singurul tip de extensii de par natural care nu necesita interventie speciala pentru a le lipi. Permit cresterea libera, naturala a firului de par si acesta este unul dintre motivele pentru care multe femei le prefera. De asemenea, ce poate fi mai interesant decat sa ai parul lung intr-o zi, iar a doua zi sa le scoti si sa ai parul scurt sau de lungime medie?

Un alt tip care nu dauneaza deloc firului de par sunt extensiile de par cusute. Acestea necesita aplicare profesionala la salon, procedeul constand in coaserea atenta a meselor de parul natural. Cel mai mare avantaj este faptul ca sunt permanente si necesita inlocuire la trei sau patru luni, in functie de cat de repede iti creste parul. In rest, se spala, se vopsesc si se coafeaza ca si cum ar face parte din podoaba ta capilara naturala.

Dat fiind faptul ca extensiile de par microring se ataseaza la rece cu ajutorul unor inele care sunt apoi stranse cu un cleste special, nici acestea nu afecteaza in nici un fel firul de par. Se aplica numai la salon, iar la trei-patru luni necesita inlocuire sau indepartare daca vrei sa renunti la ele.

In sfarsit, ultimul tip de extensii de par natural pentru care poti opta sunt extensiile cu cheratina. Aplicarea se face la salon, de catre specialist, suvita cu suvita, la cald, folosindu-se un aparat special, iar pentru indepartarea lor ai, de asemenea, nevoie de un specialist. Avantajul este ca timp de cateva luni nu vei simti ca extensiile nu ar face parte din podoaba ta capilara naturala.

In general, totusi, sunt preferate celelalte tipuri de extensii deoarece cele cu cheratina presupun aplicarea la cald, care ar putea afecta intr-o oarecare masura firul de par.

Acestea sunt tipurile de extensii de par natural la care poti apela in momentul in care decizi ca vrei o schimbare totala de look sau vrei cu tot dinadinsul sa ai parul mai lung decat l-ai putut avea vreodata.

0 Shares
You May Also Like