TOP 3 lucruri utile în locuința ta, astfel încât să ai parte de liniște și protecție

TOP 3 lucruri utile în locuința ta, astfel încât să ai parte de liniște și protecție

0 Shares
0
0
0

Locuința este un spațiu intim și un loc în care îți petreci o mare parte din timp, în care te relaxezi și te odihnești pentru a începe o nouă zi cu multă energie. Este un spațiu pe care toți îl numesc acasă, motiv pentru care trebuie să fie ca un refugiu în care să te simți în siguranță și să-ți găsești liniștea necesară. În acest articol vei descoperi câteva lucruri care se dovedesc deosebit de utile în orice locuință și care contribuie la siguranța ta și a familiei. 

Descoperă 3 lucruri utile pentru casa în care locuiești și care îți aduc mai multă liniște și relaxare: 

 

  1. Asigurarea locuinței

Pentru că o casă presupune multe investiții financiare, dar și resurse de timp și de energie, o asigurare pentru locuință poate fi deosebit de folositoare. Avantajul este ca poți să obții asigurarea facultativă a locuinței online, la Asirom fiind disponibile 3 pachete din care ai posibilitatea să alegi – de bază, complet și extins. Primul pachet cuprinde acoperire în caz de incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor, greve, revolte, tulburări civile, vandalism, coliziune cu un vehicul, boom sonic sau căderea neintenționată a diverselor corpuri. Al doilea pachet prevede toate riscurile din acoperirea de bază, la care se mai adaugă și altele, precum furtuna, uraganul, tornada sau alunecările de teren. În ceea ce privește acoperirea extinsă, aceasta este mult mai complexă, incluzând și furtul prin efracție, actele de tâlhărie sau spargerea bunurilor casabile.  De asemenea, pe lângă aceste pachete pot fi adăugate și riscuri suplimentare, unde se poate menționa asigurarea de răspundere civilă legală și asigurarea de accidente de persoane. În cazul în care ai nevoie de mai multe informații, pe site-ul celor de la Asirom găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a înțelege ce înseamnă o asigurare facultativă pentru locuință, dar și cum o poți obține. 

  1. Sisteme antiefracție 

Pentru că spargerile de locuințe și furturile se întâmplă frecvent, este esențial să te asiguri că locuința ta este protejată în cazul în care au loc evenimente de acest fel. Un sistem antiefracție protejează căile de acces prin care infractorii au posibilitatea să intre în casă, fiind concepute în funcție de necesitățile locuinței tale. Un asemenea sistem poate cuprinde senzori de mișcare, alarme și alte elemente, toate gândite pentru a-ți oferi siguranță în propria locuință, siguranță ce vine la pachet cu liniște și relaxare, lucruri pe care toată lumea le dorește. 

  1. Plasă de protecție

În cazul în care ai un animal de companie, o plasă de protecție pentru balcon aduce mai multă liniște și siguranță, fiind o modalitate simplă de a evita accidentele nedorite. De asemenea, această plasă este ușor de montat, fiind compatibilă nu doar cu balcoanele, ci și cu terase acoperite, ferestre și uși, având o rezistență sporită la zgârieturi și mușcături. 

Așadar, exemplele oferite în acest articol pot fi un bun punct de plecare pentru a începe să investești în siguranța propriei locuințe, astfel încât să te bucuri de liniștea pe care ti-o dorești. 

 

Sursa foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…