Top-5-avantaje-ale-presoterapiei

Top 5 avantaje ale presoterapiei

0 Shares
0
0
0

Top-5-avantaje-ale-presoterapieiTratamentul de presoterapie are ca si rol principal acela de a lucra si de a stimula circulatia sangelui dar si fluxul de limfa. De ce avem nevoie sa slabim si sa eliminam depozitele inestetice?

Aceasta este o prima intrebare care se impune si asta din cauza faptului ca s-a vazut ca tot mai multe persoane merg la tratamente corporale si incearca sa arate cat mai bine. De ce se intampla asta?

Pentru ca oamenii au descoperit ca este bine sa traiasca mai sanatos si sa aiba o viata mai apropiata de standardele medicale in ceea ce priveste sanatatea? De cele mai multe ori nu acesta este raspunsul corect. Motivele sunt mult mai superficiale de atat si totul se invarte in jurul aspectului.

De aceea noi va vom prezenta toate avantajele pe care le aduce presoterapia pentru a vedea ca efectele sale nu tin numai de modul in care aratam ci de ameliorarea starii de sanatate a organismului in general.

Tratamentul prin presoterapie este un complement perfect pentru toate tratamentele corporale cre genereaza reducerea celulitei si remodelarea siluetei, slabirea in circumferinta si detoxifierea organismului.

Acest tratament ne este de un real ajutor si ii ajuta si pe cei care au circulatia proasta sau au o retentie mare de lichide. Avand un echipament special care ne ajuta sistemul limfatic sa elimine toate grasimile si toxinele in mod cat mai natural, preoterapia reprezinta un tratament deloc invaziv si nedureros care sa ne ofere mai multe beneficii decat cele care sunt evidente deja.

In timpul tratamentului pacientii trebuie sa poarte un costum in care va fi pompat aer comprimat. Acest aer determina costumul sa se extinda in valuri, de la degetele de la picioare in sus si stimuleaza circulatia si drenajul limfatic.

Costumele de presoterapie sunt setate cu mai multe niveluri de intensitate variata care poate sa atinga toate beneficiile si sa duca in acelasi timp si la relxarea muschilor. Cei mai multi dintre noi adormim in timpul tratamentului tocmai pentru ca suntem relaxati la maxim.

Presoterapia are rolul de a detoxifica organismul. In timp ce pacientii sunt supusi la proceduri de presoterapie, toate substantele toxice si toate fluidele aflate in exces in organism vor fi eliminate si determinate sa fie eliminate cu ajutorul transpiratiei sau prin urina.

Presoterapia reprezinta o metoda foarte buna de a reduce celulita si asta datorita faptului ca va stimula dizolvarea celulelor adipoase din tesutul adipos subcutanat din piele. In plus metoda aceasta subtiaza pielea si o face mult mai fina si mai catifelata.

De asemenea presoterapia actioneaza si ca masaj limfatic. In timpul tuturor sedintelor de presoterapie sistemul limfatic al organismuli va fi stimulat. Se remodeleaza corpul in mod cat mai armonios. Presoterapia reprezinta o procedura ideala pentru cei care vor sa slabeasca in circumferinta.

Relaxarea este un alt beneficiu major al presoterapiei. Pe langa toate beneficiile pe care le-am mentionat mai sus presoterapia reprezinta si o foarte buna metoda de relaxare a corpului din punct de vedere fizic dar si psihic. Pentru ca este stimulata circulatia sangelui celulele vor fi mult mai bine oxgenta si organismul se va simti mai odihnit iar creierul va deveni mult mai relaxat.

0 Shares
You May Also Like