Totul-despre-tamplaria-PVC

Totul despre tamplaria PVC

0 Shares
0
0
0

Totul-despre-tamplaria-PVCAtunci cand doriti sa aveti un confort sporit in locuintele dumenavoastra, trebuie sa stiti ca absolut orice decizie conteaza. Si va spun acest lucru deoarece, pentru a putea spori confortul din locuintele dumneavoastra trebuie sa faceti o serie de modificari destul de importante.

Spre exemplu, trebuie sa schimbati tamplaria veche cu una noua si performanta, astfel ca, puteti opta pentru o tamplarie PVC sau pentru o tamplarie din aluminiu. Insa aici trebuie sa stiti cate ceva despre avantajele si dezavantajele acestor doua tipuri de tamplarii, care sunt cele mai populare in ziua de astazi si care intr-adevar pot ajuta la sporirea confortului unei locuinte.

Atunci cand optati pentru o tamplarie PVC in locuintele dumneavoastra, trebuie sa stiti ca avantajele vor fi unele maxime. Si va spun asta datorita faptului ca PVC- ul este un izolator termic remarcabil.

Dar stati, probabil multi dintre dumneavoastra nici nu stiti ce inseamna PVC, iar tocmai din acest motiv vreau sa va spun ca PVC este abrevierea de la cuvintele policlorura de vinil. Iar in ceea ce priveste izolarea termica, mai trebuie sa stiti ca PVC- ul este un izolator termic mult mai bun decat aluminiul.

Si aici va pot da un exemplu destul de simplu, caci daca vreti sa comandati un profil de aluminiu care sa se ridice la standardele termice ale PVC- ului, sunteti nevoiti sa scoateti din buzunar o suma dubla de bani. Aici va mai pot spune si faptul ca, intr- adevar aluminiul este si el bun, insa folosirea acestuia este indicata numai la lucrari in cadrul carora nu se poate folosi PVC- ul si printre se numara peretii de cortina sau vitrinele.

Insa o tamplarie PVC mai prezinta si destul de multe avantaje pe care ar trebui sa le cunoasteti, deoarece acest lucru este unul necesar si va poate ajuta sa va decideti ce fel de tamplarie sa folositi pentru locuintele dumnaevoastra.

In primul rand, tamplaria PVC prezinta o mai mare protectie atunci cand vine vorba despre incendii, iar asta se datoreaza in special faptului ca, un profil PVC se autostinge inca de cand incepe incendiul. In plus, tamplaria PVC poate avea o durata de viata mult mai mare, iar in acest caz specialistii sunt de parere ca un profil PVC poate avea o durata de viata de pana la 50 de ani.

Nu in ultimul rand mai trebuie sa stiti si ca, un profil PVC este realizat dintr- un material ce contine o serie de aditivi care au ca rol anularea tendintei de deformare a profilului in ceea ce priveste trecerea timpului, a efectului de imbatranire si ingalbenire a profilului si un numar mare de ingredient care au rolul de a-l tranforma pe acesta intr- un material ductil si usor de prelucrat.

0 Shares
You May Also Like