Tu ce cauciucuri alegi pentru masina ta?

0 Shares
0
0
0

Tu-ce-cauciucuri-alegi-pentru-masina-taAtunci cand ai nevoie de cauciucuri pentru masina ta, cu siguranta vei cauta cele mai avantajoase oferte, mai ales pentru ca nu ai nevoie de un singur cauciuc, ci de toate patru.

Cu siguranta ai posibilitatea sa iti comanzi acum si online cauciucurile, si vei putea sa gasesti pe mai multe site-uri de specialitate, caucicuri noi care sa corespunda marimii de care ai nevoie pentru masina ta, insa daca stai sa tii cont de faptul ca trebuie sa platesti si transportul firmei de curierat, cu siguranta vei cauta o alta solutie.

Vei putea sa cauti pe la vulcanizarile din oras, si cu siguranta vei gasi o vulcanizare care comercializeaza cauciucuri, fie ele noi, resapate sau cauciucuri second hand, si cu siguranta vei gasi anvelopele pe care le doresti.

In cazul in care bugetul iti permite, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia numai spre anvelopele noi, pentru ca iti vei cumpara cauciucuri de o calitate superioara.

Intr-adevar, daca stai sa tii cont de pretul lor, parca nu vei fi incantat, dar daca tii cont si de faptul ca alegand sa iti cumperi cauciucuri noi, acestea pot sa fie folosite cel putin doua sau trei sezoane fara probleme, atunci cu siguranta nu vei iesi foarte scump, pentru ca in urmatoarele sezoane, nu vei mai cheltui bani pentru a cumpara cauciucuri.

Exista si posibilitatea ca bugetul sa nu iti permita sa iti cumperi cauciucuri noi, mai ales ca trebuie sa le cumperi pentru toate patru roti, iar preturile acestora sunt destul de mari, insa ai posibilitatea de a alege alte doua tipuri de cauciucuri.

Cea mai ieftina varianta posibila, ar fi aceea de a gasi cauciucuri second hand, care sa se prezinte intr-o stare buna. Vei putea sa gasesti astfel de cauciucuri pe la mai toate vulcanizarile din oras, iar ca si o oferta pe care o au cei de la vulcanizare, pretul montajului se poate sa fie inclus in pretul anvelopelor, astfel ca vei plati doar anvelopele, fara montaj.

Trebuie insa sa fii foarte atent atunci cand alegi cauciucuri second hand, ca acestea sa nu fie foarte uzate, iar daca este posibil, sa te informezi cand au fost utilizate ultima data.

Ei bine, in cazul in care nu vei gasi anvelope second hand care sa fie pe placul tau, insa nici nu iti permite bugetul sa iti cumperi toate cele patru cauciucuri de care ai nevoie pentru masina ta, noi, atunci mai ai o posibilitate.

Vei putea sa gasesti cauciucuri resapate, care in mod evident vor fi mai ieftine decat cele noi, si mai scumpe decat cele second hand. Aceste anvelope sunt fabricate din anvelopele foarte uzate care au fost aruncate, iar mai apoi reciclate.

Anvelopele resapate sunt tratate si curatate de banda veche de rulare, dupa care se va lipi o banda noua de rulare, si un strat subtire din cauciuc in zona peretilor laterali, astfel ca aspectul estetic va fi precum cel al cauciucurilor noi.

Asadar, acestea sunt tipurile de anvelope pe care le poti gasi, iar tu in functie de preferinte si de buget, poti sa iti alegi anvelopele care consideri ca sunt ideale pentru masina ta.

0 Shares
You May Also Like