Unde-gasim-o-husa-pentru-orice-telefon

Unde gasim o husa pentru orice telefon?

0 Shares
0
0
0

Unde-gasim-o-husa-pentru-orice-telefon

In zilele noastre, multi dintre noi se pretind a fi impotriva folosirii huselor de telefon. Lucru care nu este deloc in regula, deoarece o husa, nu poate reprezenta decat un mod de viata mai indelungat pentru orice telefon. Si slava Domnului, daca dorim sa alegem o husa speciala, pentru orice tip de telefon mobil, avem de unde alege, deoarece in ziua de azi, pe piata exista destul de multe tipuri de huse pentru telefoane.

Una dintre cele mai vechi tipuri de huse personalizate pentru telefon, este cea de tip soseta. Desigur ca multi o folosesc si in ziua de astazi, lucru care nu este rau. Acest tip de husa de telefon este creata, in special pentru a-l proteja pe acesta, impotriva prafului, dar si al altor factori ce pot aduce pagube acestuia.

Husele de telefon de tip soseta sunt folosite, in special pentru telefoanele mai vechi, pentru smartphone-uri, fiind scoase pe piata alte tipuri de huse, create special pentru acestea. Si aici, vorbim despre husele de tip flip sau coperta, care pot fi realizate din plastic sau din piele si care ajuta smartphone-ul, chiar sa functioneze in conditii optime. Acestea ofera o maxima nota de siguranta, oricarui tip de smartphone si rezistenta impotriva zgarieturilor.

Materialele din care sunt create, le dau insa, si o rezistenta destul de mare impotriva umiditatii. Ele pot fi gasite pe piata, intr-o varietate mare de culori si pot fi chiar si personalizate. Ultima aparitie in materie de huse pentru telefoane sunt cele create dintr-un material, numit policarbonat.

Acest material este asemanator cu plasticul, doar ca este mai dur si ofera o rezistenta mai mare telefonului mobil, decat cea pe care i-o ofera plasticul. Acum parerile sunt impartite, deoarece sunt si voci care spun ca husele pentru telefoane, realizate din policarbonat sunt foarte proaste. Aici depinde si de unde este cumparata, caci daca se cumpara de la vanzatorii ambulanti este normal ca aceasta sa fie de o calitate proasta.

Daca se doreste o husa Sony care sa pastreze telefonul mobil in conditii optime, atunci se poate face o investitie, putin mai mare in achizitionarea uneia. De exemplu, altii spun ca cele mai bune huse, pentru orice tip de telefon sunt cele realizate din silicon.

De acest lucru, isi poate da seama oricine stie cum arata siliconul si cateva dintre proprietatile acestuia. Este normal ca o husa creata din silicon sa fie mai rezistenta, deoarece siliconul este un material foarte flexibil, acest lucru dandu-i o rezistenta mai mare la socuri si impacturi.

In concluzie, orice tip de husa de telefon este binevenita pentru invelirea acestuia si pentru a-i oferi o cat de mica siguranta, deoarece un telefon fara husa este mult mai predispus deteriorarii. Pe scurt, husa pentru telefon este un obiect ce isi merita investitia.

0 Shares
You May Also Like