Utilitatea protectiilor de tip folie cu bule de aer in cazul firmelor ce produc si comercializeaza mobila

0 Shares
0
0
0

Mobilarea caminului nostru este, pentru fiecare dintre noi, o chestiune de maxima importanta, de care trebuie sa ne ocupam cat mai repede posibil.

Pentru ca o casa este transformata intr-un camin de modul in care alegem sa o amenajam, este cu atat mai important sa ne alegem piesele de mobilier, electrocasnicele sau corpurile de iluminat cu mare grija, avand in vedere modul in care acestea vor arata in contextul general al casei noastre si modul in care vrem sa ne imprimam simtul estetic asupra caminului nostru.

Insa ce ne facem atunci cand tot ceea ce avem la indemana sunt piese de mobilier care nu se potrivesc, magazine de mobila care nu corespund cerintelor noastre si care nu dispun de tot ceea ce ne dorim?

In cazul in care locuim intr-un orasel de dimensiuni mici in care nu exista magazine de electrocasnice care sa fie din game superioare sau elemente de mobilier pe gustul nostru, cum rezolvam problema?

Si, cu atat mai important, ce facem in cazul in care detinem o firma ce produce sau comercializeaza produse de mobilier, care se ocupa cu restaurarea unor piese de mobilier vechi sau care are in portofoliu piese unicat dorite de clienti din toata tara, insa nu stim cum sa facem sa ajunga la acestia in siguranta? Cum facem ca piesele noastre sa ajunga la clienti in siguranta, fara a fi deteriorate si fara a risca sa avem parte de clienti nemultumiti ?

Pentru aceste tipuri de probleme exista acum CTL Ambalaje, care produce si comercializeaza o gama larga de folii de protectie cu bule de aer pentru protejarea pieselor fragile, folie stretch pentru a asigura piesele mobile si chiar banda adeziva personalizata pentru a va asigura ca toate produsele dumneavoastra ajung in siguranta la destinatar.

Iar daca fericirea clientului dumneavoastra depinde de o simpla folie de protectie cu bule de aer sau de protectii de carton ce pot fi aplicate produselor dumneavoastra, de ce sa nu apelati la noi chiar astazi?

0 Shares
You May Also Like