Vrei-o-motosapa-ieftina

Vrei o motosapa ieftina ?

0 Shares
0
0
0

Vrei-o-motosapa-ieftinaCel mai apreciat magazin online specializat in comercializarea de motosape si motocultoare din Romania , Motocultoare-motosape.blogspot.com , iti pune la dispozitie utilaje la un raport calitate pret imbatabil . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum www.motocultoare-motosape.blogspot.com .

Motosapa este un utilaj cu o greutate cuprinsa intre 30 de kg si 60 de kg special creat pentru utilizarea pe suprafete mici . Pentru ca este dotata cu un sistem de transmisie de tipul melc-roata ( melcata ) si nu are latimea frezelor mai mare de 50 cm , nu este este indicat sa atasezi la o motosapa si alte accesorii pentru intretinerea si lucratul solului .

Un astfel de utilaj este echipat , de regula , cu un motor usor in 4 timpi capabil sa marunteasca solurile usoare si semiusoare . Motosapa este ideala pentru lucrarile intreprinse in gradini , sere sau solarii .

Care sunt principalele caracteristici ale unei motosape de cea mai buna calitate ? Ei bine , este important sa cunosti aceste caracteristici daca vrei sa faci o achizitie inteligenta . Iata care sunt aceste calitati :

– Este echipata cu un motor in 4 timpi . Asta asigura un consum redus si o manevrabilitate confortabila .
– Cutitele sunt confectionate din aliaje de oteluri tratate si sunt arcuite in mod corespunzator pentru a facilita faramitarea solului cu minim de efort in conditii de deplina siguranta . Atat materialele din care sunt confectionate cutitele cat si forma acestora trebuie sa fie corespunzatoare pentru a preintampina uzura prematura a acestora .
– Greutatea , un alt aspect foarte important , cat mai mica pentru a facilita o utilizare usoara .
– Are manere ergonomice . Acestea pot asigura o utilizare confortabila.
– Si nu in ultimul rand , poate fi reglata cu mare usurinta . Pentru a putea manevra utilajul cu usurinta reglarea inaltimii si latimii de lucru trebuie sa se faca foarte usor .

Cat despre ingrijirea si protectia utiliajului este important sa stii urmatoarele lucruri :

– In primul rand trebuie sa citesti cu foarte mare atentie manualul de utilizare .
– Apoi , sa ai mare atentie la calitatea combustibilului si a uleiului folosit . Acestea trebuie sa respecte intocmai instructiunile producatorului .
– Trebuie sa verifici periodic filtru de aer .
– Deasemenea , reglarea si verificarea ambreiajului pentru un cuplu maxim trebuie sa se realizeze foarte corect .

Mare atentie la toate aceste aspecte ! Ca si orice alt utilaj , si motosapa are o durata de viata direct proportionala cu modul in care este ingrijita .
Pentru a utiliza in deplina siguranta motosapa , utilizatorul trebuie sa respecte o serie de reguli , foarte simple , dar extrem de importante . Iata care sunt acestea :

– Orice persoana care utilizeaza motosapa trebuie sa fie instruita in mod corespunzator .
– In zona de lucru a utilajului nu trebuie sa se afle animale si alte persoane , decat persoana care manevreaza motosapa .
– Cand lucrezi cu motosapa trebuie sa folosesti incaltaminte anti-alunecare . Pantofii decupati , sandalele , sau mai grav , lipsa incaltarilor creste semnificativ posibilitatea aparitiei unui accident . Nici folosirea unor haine largi nu este recomandata , acestea se pot prinde de piesele aflate in miscare .
– Nu utiliza motosapa daca te afli sub influenta bauturiilor alcoolice sau a stupefiantelor , sau cand esti obosit sau bolnav .

O motosapa de foarte buna calitate este motosapa Gardelina FY propusa de www.motocultoare-motosape.blogspot.com . La un pret de 1.590 lei poti sa iti achizitionezi un utilaj performant dotat cu un motor OHV 25° de 1 cilindru in 4 timpi cu racire pe aer . Acesta motosapa dispune de un sistem de pornire manual ( demaror ) , are o putere maxima de 6.5 CP / 3600 rpm si promite o adancime de lucru de la 150 mm pana la 250 mm .

0 Shares
You May Also Like