scheme pariuri sportive

1326, o schema relaxanta de pariuri sportive online

0 Shares
0
0
0

Daca un bookmaker cu experienta ti-ar oferi niste scheme pariuri sportive 100% sigure, unde ar mai fi adrenalina?

Ma intreb cati ar mai fi interesati de joc daca nu ar mai simti sangele clocotindu-le in vine, tematori poate pentru evenimentele pronosticate.

La urma urmei, toti trebuie sa castige, chiar si casele de joc, chiar si agentiile de pariuri sportive online ce le gazduiesc. Si nu in ultimul rand, o cota parte a castigurilor trebuie sa le revina jucatorilor umani care traiesc parca si respira doar pentru acest soi de sport extrem online.

Chiar exista scheme pariuri sportive 100% castigatoare?

Contrar asteptarilor, se poate intampla ca uneori sa fiti in cautarea unor scheme pariuri sportive care sa va atenueze ritmul cardiac, limitandu-va pierderile.

O astfel de strategie este metoda 1326, ce cuprinde o serie de variante unice, ce se joaca relaxat si in deplina siguranta. Cu toate ca nu va puteti astepta sa castigati sume colosale, avantajul acestei scheme de joc consta in faptul ca nu veti fi afectati de faliment, putand astfel juca in liniste, perioade indelungate.

1326-o-schema-relaxanta-de-pariuri-sportive-online

Cum functioneaza strategia 1326?

Aceasta schema de pariuri sportive ce isi ia numele de la numarul de unitati pe care urmeaza sa le pariati, are la baza premiza ca se pot castiga 4 pariuri consecutive. Este o metoda perfect adaptabila pariurilor cu valori ale cotelor de 2 sau in jurul acestei valori, de genul celor ”Under / Over”.

Cu ajutorul acestei scheme pariuri sportive puteti sa va folositi de variante simple, reducand la maxim pierderile posibile. Daca sunteti suficient de priceputi si aveti si o buna intuitie, pariind pe rezultatele exacte al partidelor, veti putea ghici 4 pariuri consecutive, beneficiind totodata de o suma frumusica de bani.

Este important sa fiti inspirati in alegerea cotelor si pentru inceput, sa selectati evenimentele pronosticate la o cota in jurul valorii de 2. O sugestie este strategia ”Under / Over”, sau una care se bazeaza pe o echipa favorita.

Scheme pariuri sportive – Strategia 1326!

Pasul 1: La primul pariu, se mizeaza 1 unitate, ce echivaleaza cu o suma de baza, de exemplu 2 ron. In caz de rezultat exact, se castiga 2 unitati, insa in cazul unei ratari, se porneste din nou cu un eveniment nou, pe care urmeaza sa se parieze tot 1 unitate.

Pasul 2: O data ce s-a ghicit rezultatul primului pariu, se trece la pariul secund, cu aceeasi cota in jurul valorii de 2. In acest caz se vor paria 3 unitati si in caz de castig, tinand cont de cota de 2, profitul va fi de 6 unitati. Din acest punct se poate trece la pariurile consecutive, fara teama unor pierderi substantiale, acestea fiind sustinute tocmai de castigul dobandit la acest pas.

Pasul 3: La cel de-al treilea pariu, miza va fi de 2 unitati, la aceeasi cota de 2. Victoria va aduce la buget un castig de 4 unitati.

Pasul 4: In final, la al patrulea pariu, se vor putea juca 6 unitati. Un castig in acest moment va creste capitalul investit cu 12 unitati, insa in caz de pierdere, acesta se va reduce cu 12 unitati, ajungand de unde s-a pornit, adica de la zero.

Daca, presupunand, ghinionul va gaseste la pasul 3, cand castigul dupa primii 2 pasi era egal cu 6 unitati, pariind 2 unitati din cele 6 avute deja, la cota de 2, veti pierde 4 unitati, insa veti ramane cu un castig de 2 unitati.

Partea interesanta este ca pierderile maxime pot depasi sumele castigate pe parcurs, doar cu 2 unitati, in timp ce ghicirea intregii secvente de 4 pariuri, va poate aduce un castig de 12 unitati. Desigur ca aceasta schema de pariuri sportive online este doar una dintre multele cu care va veti putea distra accesand siteurile de specialitate.

0 Shares
You May Also Like