3 motive pentru care azilul de batrani din Botosani este o alegere buna

0 Shares
0
0
0

Batranii nostri vorbesc despre sfarsitul vietii uneori cu o detasare si resemnare ce iti dau fiori reci pe spate. Pentru ca, acesta este cursul firesc al vietii. Totusi, indiferent cat ar avea de trait o persoana, batranetea nu trebuie sa ii fie o povara.

Daca situatia impune sa ai in vedere un loc special unde un batran sa fie ingrijit nu uita de azil de batrani Botosani. Este un loc creat dupa standarde inalte, care tine cont de principiile sanatoase in viata, are personal calificat astfel incat sa ofere celor care se afla in acest centru ingrijire de calitate, dar si asistenta medicala la nevoie.

3 motive pentru care vei aprecia azilul din Botosani

Pe numele sau Casa de odihna Sf. Nicolae, acest azil din Botosani este un loc primitor si cu conditii de cazare excelente. Iata despre ce este vorba:

  1. Batranii au program diversificat

Cu alte cuvinte au parte de socializare, de program artistic, sunt organizate si evenimente culturale exclusiv pentru cei din centru. Au zona de relaxare, foisor, spatii amenajate atat in interior, cat si la exterior pentru a petrece timp liber de calitate.

  1. Meniuri adaptate

Asa cum regasim in pagina oficiala www.azilbotosani.ro meniurile sunt create in regim propriu, in bucataria centrului. Fiecare persoana de aici are parte de ajustari la meniu, astfel incat acesta sa corespunda cu cerintele medicale si cu restrictiile ce vin la pachet un anumit program terapeutic.

Tineri sau batrani, cu totii stim cat de buna este o mancare calda, gatita, pregatita cu drag. Cu atat mai mult va conta pentru cei de aici sa aiba parte in mod constant de meniuri delicioase gatite.

  1. Camere dotate complet

Spatiile de cazare aici au grup sanitar propriu si sunt dotate cu tv si climatizare, cu frigider si tot mobilierul de care are nevoie o persoana. Aici isi va petrece mare parte din timp, este evident interesul de a sti ce conditii sunt oferite.

Un astfel de loc inseamna siguranta pentru cei care nu se pot ingriji singuri, au nevoie de asistenta constanta si de ingrijire pe masura. Un batran abandonat sau vizitat rar sufera mai mult decat ne putem inchipui. Vizitati aceasta locatie si descoperiti conditiile de cazare, pentru ca decizia de a muta pe batranii vostri aici sa fie una care va multumeste pe deplin.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…