Terapia cu termocuverta

Cum se face terapia cu termocuverta?

0 Shares
0
0
0

Ce este termocuverta si unde se foloseste? In cele mai multe dintre centrele de infrumusetare si in cele mai multe dintre saloanele de remodelare corporala exista mai multe proceduri care utilizeaza caldura pentru a eficientiza procesul de slabire in diferite zone ale corpului.

Una dintre acestea este termocuverta sau patura termica, iar saloanele si centrele de infrumusetare care vand termocuverta au mereu o multime de clienti .

Ce este o patura termica?

O termocuverta este foarte importantă pentru un salon de înfrumusețare. Păturile termice sunt grozave în scopuri terapeutice. Le puteți folosi în saloanele de înfrumusețare sau în propria casă pentru a vă ajuta corpul să se vindece, detoxifice sau sa eliminati grasime corporala. Sunt ecologice, ceea ce este un bonus suplimentar.

Unele tipuri de termocuverte sunt concepute special pentru a fi folosite în saloanele de înfrumusețare. Altele sunt concepute pentru a fi folosite în aer liber iarna. Și, în sfârșit, puteți găsi și pături termice mai ieftine care pot fi folosite în aer liber iarna sau în majoritatea locurilor din interiorul casei.

Pentru a folosi pături termice în saloanele de înfrumusețare, aș recomanda folosirea celor care sunt concepute special pentru acel tip de cadru. Aceste pături de obicei vin în diferite dimensiuni care se potrivesc cu diferitele scopuri pe care saloanele de înfrumusețare le doresc pentru clientele lor.

Pătura termică este o formă de pătură care este de obicei folosită pentru a oferi căldură corpului unei persoane. Această pătură are de obicei un suport adeziv care poate fi îndepărtat pentru a permite detasarea de pe corp sa fie usoara.

patura electrica

Pătura este de obicei realizată dintr-un material izolant care este alcătuit din mărgele mici de sticlă, materiale plastice sau alte materiale sintetice. Acest material este folosit atât pentru a asigura izolare, cât și pentru a reflecta căldura.

Pătura termică este excelentă pentru multe situații. De exemplu, poate fi folosit în cazul dezastrelor naturale sau al accidentelor pentru a oferi confort până la sosirea ajutorului.

Utilizarea unei pături termice poate fi recomandată celor care petrec perioade lungi de timp stând, cum ar fi cei care sunt în scaune cu rotile, inclusiv celor care sunt paralizați.

Termoterapia cuprinde modalitatile de tratament care folosesc caldura pentru cresterea temperaturii in diferite parti ale corpului. Impachetarile in termocuverta sunt acele proceduri care se bazeaza pe efectul benefic pe care il are caldura asupra organismului si au ca scop fie detoxifierea organismului, fie eliminarea celulitei.

Cum se foloseste termocuverta?

Sedintele de tratament cu termocuverta se realizeaza prin infasurarea pacientului intr-o patura electrica dubla, care are efect de sauna. Aceasta patura electrica dubla este ideala dat fiind faptul permite slabirea localizata nimai in zonele in care se doreste acest lucru.

Temperaturile foarte mari ale termocuvertei, care pot sa ajunga chiar si pana la 75 de grade celsius, si care sunt aplicate local, in zonele cu probleme, provoaca arderea rapida a tesutului adipos si provoaca deasemenea accelerarea metabolismului celular.

Un alt mare efect pe care il au aceste temperaturi ridicate ale paturii electrice este reprezentat de eliminarea toxinelor din organism prin transpiratie, iar astfel organismul se detoxifiaza si nici nu mai retine apa.

Rezultate unei astfel de proceduri incep sa fie vizibile dupa numai 3 sedinte, atunci cand se poate observa o usoara scadere in greutate precum si o scadere in centimetrii din jurul taliei, plus ca pielea devine mai ferma si mai catifelata.

termocuverta

Termocuverta poate sa fie de fapt considerata ca si fiind o sauna locala care este capabila sa ajunga la temperaturi foarte ridicate, iar procedura poate sa duca la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, la cresterea semnificativa a metabolismului celular si chiar si la  pierderea rapida in centimetri din jurul taliei.

Cercetarile clinice care s-au realizat odata cu trecerea timpului referitor la acest tip de tratament, demonstreaza ca  o serie de afectiuni si dureri importante precum: dureri lombare, dureri menstruale, contractiile musculare, durerile din zona coloanei vertebrale sau chiar si durerile musculare  se pot trata prin caldura, deci se pot trata chiar si prin termocuverta. Caldura procoaca mecanisme complexe neurologice in organism, care sunt capabile sa reduca durerea si  in plus sunt capabile sa reduca depresia si chiar si anxietatea.

Patura termica se aseamana foarte mult cu un sac de dormit, si se confectioneaza din aceleasi materiale din care se confectioneaza si paturile electrice oarecare.

Un amanunt foarte important de mentionat este acela ca zonele independente de caldura permit sa se programeze caldura dorita in fiecare zona in parte.

Cui se recomanda tratamentul cu termocuverta?

Termocuverta este ideala pentru toate femeile care isi doresc sa scape cat mai rapid de celulita si de vergeturi, si cel mai important este faptul ca poate sa fie folosita chiar si acasa. Se spune ca doua sedinte de cate 45 de minute saptamanal, pot oferi rezultate spectaculoase.

Deasemenea, termocuverta mai este ideala si pentru reducerea numarului de centimetri din jurul taliei, si ajuta foarte mult chiar si la scaderea in greutate.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…