4 amestecuri de uleiuri esențiale pentru antreprenori

0 Shares
0
0
0

Da, uleiurile esențiale miros grozav, însă ele tratează și multe afecțiuni fizice și mentale. Sunt unul dintre cele mai vibrante lucruri pe care le puteți absorbi în corpul dvs, ceea ce, ca rezultat, vă va crește propria vibrație și vă va ajuta să vă simțiţi mai bine. (Totul are o vibrație, inclusiv mâncarea pe care o mâncăm și oamenii de care ne înconjurăm! Înconjuraţi-vă cu cât mai multe surse de vibrație ridicată)

Acum haideți să vedem care sunt cele mai bune amestecuri de uleiuri esențiale pentru acei antreprenori care doresc să aibă cea mai bună zi de lucru!

Energie şi bună dispoziţie – ulei de citrice

Uleiurile de citrice cum ar fi lămâie, grapefruit, lime, sunt grozave dimineața, pentru a vă începe ziua fericiţi și plini de energie.

Cum să folosiţi: Cel mai bine este să amestecaţi uleiurile de citrice cu ulei de cocos și să încălziţi amestecul în mâini, apoi să aplicaţi pe față și pe gât, evitând în același timp zona ochilor. Citricele amestecate cu ulei de cocos miros încântător, ca o gustare! Iar uleiul de citrice are proprietăți degresante și astringente, precum și un efect de strălucire a pielii. Uleiul de citrice poate ajuta la curățarea, tonifierea, hidratarea și echilibrarea producției naturale de ulei a pielii.

Focus şi claritate – ulei de mentă

Folosiţi dimineaţa acest ulei esenţial pentru a vă simți concentraţi şi gata de acţiune, dar în acelaşi timp relaxaţi și fericiţi. De asemenea, uleiul de mentă este antiinflamator. Iar calitatea efervescentă te furnică. Acest efect de răcire este minunat vara sau dacă vă este cald, totuși iarna vă poate face să vă fie mai frig. Ocazional, puteţi amesteca niște citrice pentru un plus de energie și concentrare. Iar mirosul de portocală mentată sau de lămâie mentată este ceresc!

Cum să folosiţi: Tamponaţi un pic pe încheieturi și frecaţi pe gât, diluat cu un ulei purtător. Sau inspirați lent și lung (gândiți-vă la o respirație de yoga) direct din sticlă (poate nu faceți asta în public în preajma oamenilor pentru a evita privirile ciudate) sau puneți o picătură pe palme și inspiraţi.

Stres – portocală dulce şi lavandă

Vă veţi simţi atât de fericiţi cu această combinație de uleiuri esențiale. Lavanda este foarte relaxantă și liniștitoare, iar portocala dulce te face fericit. Combinația perfectă dacă aveți o zi deosebit de stresantă și aveți nevoie să vă relaxați!

Cum să folosiţi: Frecaţi pe frunte, în spatele urechilor, de-a lungul maxilarului (oriunde purtați tensiune) sau chiar sub nări, astfel încât să-l puteţi simți constant.

Congestie, dureri de cap, tensiune musculară – mentă şi eucalipt

Menta și eucaliptul combinate vă pot ajuta să decongestionaţi căile respiratorii şi să vă simțiți proaspeţi și limpezi. De asemenea, vă ameliorează simptomele durerii de cap. Combinația perfectă dacă e târziu şi încă încercați să lucrați.

Cum să folosiţi: Aplicaţi de-a lungul liniei părului ca un halou (evitaţi zona din jurul ochilor), pe ceaf[, pe partea superioară a spatelui sau oriunde vă doare după un antrenament. De asemenea, o mică tamponare chiar sub nări sau pe piept dacă vă simţiţi congestionaţi.

Printre uleiurile esentiale doTERRA veţi regăsi toate aceste arome, dar şi multe altele care vă pot ajuta fie să aveţi mai multă energie, fie să vă relaxaţi după o zi stresantă.

0 Shares
You May Also Like