5 efecte benefice ale ceaiului de musetel si cum poate sa fie utilizat

0 Shares
0
0
0

 Ceaiurile sunt foarte potrivite pentru mentinerea frumusetii si sanatatii. Ceaiul de musetel este unul dintre cele mai cunoscute si utilizate tipuri de ceaiuri. Acesta este intens folosit de catre femei si barbati, fiind un antiseptic, antiinflamator si analgezic foarte usor de preparat. Se pot realiza diverse tipuri de infuzii sau se poate macera.

De asemenea exista combinatii de ceaiuri care contin musetel si care pot sa fie baute pentru intretinerea sanatatii corpului tau. Pe site-ul Biove.ro vei descoperi diverse sortimente de ceaiuri din plante naturale, atent selectionate, pentru tine.

Poti cumpara ceai de musetel Dacia Plant si poti sa te bucuri de efectele sale pe multiple planuri.

Iata 5 beneficii pe care le poti avea daca alegi sa folosesti ceai de musetel pentru rutina ta zilnica si pentru placerea gustului si cum poti utiliza aceasta planta:

  1. Ceaiul de musetel poate sa fie utilizat intern sau extern

Ceaiul de musetel este unul dintre acele plante care poate sa fie folosit atat intern, cat si extern. El poate sa fie baut sub forma de infuzie sau poate sa fie folosit macerat, ori pulbere cu administrare sublinguala. Este foarte mult utilizat pentru vindecare si pentru a obtine o stare de bine. Gustul sau este placut, poate sa fie baut ca atare sau indulcit cu miere sau alti indulcitori.

  1. Ceaiul de musetel este dezinfectant si cicatrizant

Ceaiul de musetel este si dezinfectant si cicatrizant. Este folosit adeseori sub forma de infuzie sau macerat, pentru a fi util in tratarea infectiilor, pentru a fi consumat pentru sanatatea stomacului sau intestinului, etc.

El este gastrtoprotector si te ajuta in cicatrizarea micilor rani interne. De asemenea, daca faci bai cu musetel poti sa dezinfectezi zonele cu probleme si sa ajuti in cicatrizare. Infuzia trebuie sa stea in jur de 15 minute si sa fie la o temperatura potrivita pentru corp.

  1. Este un ceai folosit adeseori de catre femei pentru zonele intime, atunci cand este necesar un produs antimicotic

Ceaiul de musetel este unul dintre cele mai utilizate produse pentru igiena intima a doamnelor. Este folosit pentru zona intima, mai ales atunci cand este necesara o baie de sezut. Este un produs antimicotic si are actiune impotriva Candida albicans. El trebuie utilizat de 3 ori pe zi in baile specifice.

  1. Ceaiul de musetel este antialergic si imunomodulator

Un ceai de musetel este perfect pentru persoanele care sufera de alergii. El este adeseori folosit in tratamentele care implica imunitatea. Este folosit de catre adulti si de catre copii, folosind indicatiile scrise pe ambalaj.

  1. Ceaiul de musetel este un tonic capilar foarte potrivit pentru parul blond natural

Daca ai parul blond, atunci poti face bai cu musetel. El o sa ajute radacina parului si o sa il tonifieze.

Este un ajutor si pentru culoarea blonda a parului. Este utilizat la clatire, dupa ce a fost spalat in modul obisnuit.

Ceaiul de musetel este foarte apreciat pentru proprietatile sale si poate sa fie baut adeseori, pentru placerea gustului si pentru sanatate.

0 Shares
You May Also Like