6 aplicatii pe care sa le descarcati anul acesta

6 aplicatii pe care sa le descarcati anul acesta

0 Shares
0
0
0

In aceasta lista veti vedea aplicatii de toate felurile, deci sunt printre cele mai variate. Bineinteles, acestea sunt, de asemenea, printre cele mai bune in categoriile lor respective, asa ca au caracteristici interesante care merita o privire. La randul lor, acestea sunt disponibile in Play Store si sunt gratuite.

Remini

Putine aplicatii sunt la fel de miraculoase ca Remini. Sa incepem prin a o descrie astfel, deoarece este o aplicatie avansata de editare si retusare foto, desi nu pentru ca are o gama imensa de filtre si instrumente tipice altor aplicatii de acest gen, ci pentru ca este alimentata de Inteligenta Artificiala si are o functie care este capabila sa restaureze imaginile pana la punctul in care puteti face orice imagine neclara mai clara si mai clara dupa procesarea de catre Remini.

Nu conteaza daca imaginea este veche sau pixelata sau daca este neclara sau a fost “blurata”. Remini o va procesa si o va face sa arate aproape ca o imagine sau o fotografie bine capturata, deoarece poate retusa si mari numarul de pixeli din fotografiile de calitate scazuta si le poate repara. In caz contrar, va face tot posibilul pentru a-l livra intr-o stare mai buna decat originalul.

Photomath

Matematica este mereu acolo, mereu si pretutindeni, la bine si la rau, dar mai ales la bine, desigur…. De aceea, este important sa cunosti cel putin elementele de baza, chiar daca nu este atat de necesar daca ai o aplicatie Ce? Photomath, care, desi nu este un calculator, poate rezolva practic orice exercitiu sau problema, fie ea simpla sau complicata.

Nu conteaza daca este vorba de o suma simpla sau de o ecuatie patratica, sau daca trebuie sa rezolvati o integrala, un logaritm sau o derivata. Photomath va rezolva orice in cel mai scurt timp. In plus, pentru cei care nu cauta doar un rezultat, ci doresc sa invete, aplicatia arata procedura efectuata.

PicsArt

O aplicatie precum PicsArt nu putea lipsi, bineinteles ca nu. Si iata ca, indiferent daca sunteti sau nu un fan al fotografiei, ar trebui sa aveti intotdeauna la indemana o aplicatie de editare si retusare foto completa si diversa ca aceasta, fie pentru ca o imagine are nevoie de retusuri sau imbunatatiri, fie pentru ca doriti sa aplicati un filtru sau sa faceti un desen.

Posibilitatile acestei aplicatii sunt multiple, deoarece dispune de multe instrumente de editare, precum si de filtre si efecte cu adevarat uimitoare. La randul sau, are o interfata foarte rafinata, simpla, organizata si foarte usor de utilizat, atat de usor incat orice utilizator o va intelege perfect.

Fonturi – Tastatura cu litere

O aplicatie care nu poate lipsi de pe telefonul mobil si pe care trebuie sa o descarcati pana la sfarsitul anului este, fara indoiala, Fonts. Este o tastatura cu numeroase fonturi si caractere tipografice. Puteti utiliza cu usurinta tastatura acestei aplicatii; pentru a face acest lucru, trebuie doar sa o activati prin intermediul aplicatiei in sine, astfel incat sa apara in aplicatii precum Facebook, WhatsApp, Instagram si oricare alta. In mod similar, in orice moment puteti trece de la utilizarea acesteia la alte aplicatii, cum ar fi tastatura Google, Samsung sau orice alta aplicatie.

Intra pe inlocuire display iPhone X daca ai nevoie sa iti inlocuiesti displayul.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…