Accesorii ciudate pentru un smartphone

Accesorii ciudate pentru un smartphone

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui telefon mobil, poate sa fie o misiune cat mai simpla pentru acei utilizatori care au o situatie financiara buna, si care stiu exact ce model de smartphone au de gand sa isi cumpere.

Ei bine, pentru utilizatorii care nu au un buget foarte mare pentru a-si achizitiona telefonul, alegerea dispozitivului poate sa reprezinte o misiune dificila, pentru ca acestia vor trebui sa isi caute cel mai bun telefon, la cel mai mic pret, astfel incat telefonul sa se incadreze in bugetul pe care acestia il au la dispozitie.

Una peste alta insa, este foarte important ca fiecare utilizator de smartphone sa fie constient de faptul ca in momentul in care isi cumpara un smartphone, trebuie sa isi indrepte atentia si spre cateva accesorii telefoane.

O folie de sticla, protectoare pentru ecran este fara indoiala un accesoriu foarte util pentru un smartphone, pentru ca aceasta, poate sa protejeze ecranul telefonului atat impotriva unor lovituri, cat si impotriva unor factori daunatori pentru dispozitiv, precum praful sau murdaria.

O husa smartphone este iarasi un accesoriu care se va dovedi a avea o mare importanta pentru telefon, pentru ca husa nu doar ca protejeaza foarte bine telefonul, dar ii poate aduce acestuia si un plus de eleganta si stil.

Un acumulator extern este iarasi un accesoriu util pentru orice smartphone, pentru ca atunci cand utilizatorul nu are acces la o priza pentru a-si incarca telefonul, poate sa foloseasca bateria externa in acest scop.

Ei bine, dupa cum se poate observa, acestea au fost cateva accesorii utile pentru un smartphone, insa trebuie amintit faptul ca odata cu trecerea timpului au aparut pe piata si o multime de accesorii smartphone care mai de care mai ciudate.

In primul rand, putem sa amintim aici carcasa mana, care a fost create insa care cu siguranta nu este la indemana oricui. Aceasta carcasa a fost initial create pentru terminalele iPhone, insa se pare ca este folosita si pentru terminalele cu sistemul de operare Android, insa este un accesoriu care nu are nici o utilitate.

Husa pentru deget tigru, este iarasi un alt accesoriu creat special pentru smartphone, un accesoriu in care utilizatorii de smartphone trebuie sa isi bage degetul, pentru ca atunci cand folosesc telefonul sa nu lase amprente pe display-ul telefonului. O asemenea husa se pune simplu si usor pe deget, iar apoi se poate folosi fara probleme smartphone-ul.

Pisica protapita in jack-ul de la casti, intalnita in cazul terminalelor iPhone, este un alt accesoriu care nu are nici o functie, este doar de design, insa este cumparata destul de des de catre utilizatori.

Un accesoriu si mai ciudat pentru smartphone, este fara doar si poate ciocul de rata in care se tin castile. Spre deosebire de accesoriile ciudate amintite anterior, acest cioc de rata se transforma in mod automat si intr-un stand pentru smartphone,

Carcasa ureche este un alt accesoriu foarte ciudat pentru smartphone, care transforma telefonul intr-u ureche gigant, insa si acest accesoriu daca stam sa ne gandim putin, nu are nici o utilitate pentru telefon, ba mai mult, il scoate in evidenta intr-un sens negativ.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…