Adu marea mai aproape de tine prin intermediul bratarilor de la Old Skipper

0 Shares
0
0
0

Chiar daca toamna si-a intrat deja in drepturi, iar vara nu mai are nicio putere in fata ei, bratarile nautice raman emblema sezonului cald. Asociem involuntar vara cu relaxarea, starea de bine, linistea si implicit cu marea, cea care produce toate emotiile la superlativ.

Toamna vine la pachet cu stari melancolice, uneori de neliniste. Pentru a nu te cufunda in ele, ai nevoie de ajutorul reprezentantilor verii. Printre acestia se numara si bratarile nautice de la Old Skipper.

Ele sunt o incantare, vin la pachet cu o stare de bine prospera si un plus de eleganta in cadrul oricarei tinute pe care o porti.

Cum iti influenteaza bratarile starea de bine?

De cele mai multe ori, bratarile pe care le porti iti influenteaza starea de bine fara ca tu sa iti dai seama. Devin in timp lucruri indispensabile precum telefonul, portofelul, lucruri de care depinde in totalitate linistea ta sufleteasca.

Poti face si un experiment in acest sens – lasa-ti bratara preferata intr-o zi acasa si fii atent/a la maniera in care ti se schimba starile in acea zi.

Vei observa cum treci mult mai usor de la o stare la alta, devii putin mai bipolar/a din cauza ca iti lipseste acel lucru care iti echilibreaza starile in fiecare zi. Bratarile nautice sunt ca un talisman norocos, daca se poate spune asa, au ceva anume prin care te pot face fericit/a doar privindu-le.

Bratarile nautice pot fi cadouri reusite?

Cu siguranta bratarile nautice sunt un cadou reusit, mai ales pentru iubitorii de mare, dar nu numai.

Cei ce iubesc marea si toate frumusetile sale se vor simti rasfatati daca le daruiesti o bratara nautica. Vor adauga inca un obiect de valoare in colectia cu piese ce ii pastreaza in stransa legatura cu marea, indiferent de anotimp.

Totodata, bratarile nautice pot fi si un simbol al iubitorilor de mare, un lucru prin care ii poti identifica pe cei ca tine.

Vara la mare, nu putine sunt persoanele care poarta la incheietura astfel de bratari din respect si admiratie pentru energia pozitiva pe care marea o emana. Purtand o astfel de bratara indiferent de sezon, le va fi mult mai usor iubitorilor marii sa te recunoasca.

Aspectul sau calitatea? Ce dicteaza achizitia bratarilor nautice?

Indiferent de tipul suvenirului reprezentant al marii pe care il alegi, nu uita sa fii atent/a si la calitatea acestuia. De exemplu, bratarile de la Old Skipper sunt confectionate fie din franghii nautice rezistente, fie din piele naturala, ale care proprietati le cunosti deja, fie intr-o combinatie dintre aceste doua elemente.

Rezistenta lor este incontestabila. Aceasta este sustinuta si de sistemul de inchidere reprezentat de o ancora. Iti va fi imposibil sa o pierzi de la incheietura avand in vedere modul in care se realizeaza inchiderea.

Bratarile nautice sunt mai mult decat necesare – ele asigura conexiunea dintre tine si mare chiar si in celelalte sezoane. Daca ziua ta nu este chiar cea mai reusita, doar priveste bratara ta nautica iar starea ta va incepe sa se imbunatateasca. Te va face sa te gandesti la toate senzatiile unice pe care le vei trai din nou vara viitoare!

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…