Afla cat poti economisi daca iti instalezi apometre!

0 Shares
0
0
0

Te-ai gandit vreodata cat de mult ajungi sa platesti pentru apa, o resursa oferita de mediul inconjurator? Desi poti considera ca aceasta provine din natura si poate ar trebui sa fie gratis, ei bine afla ca de fapt platesti pentru costurile pe care le presupune colectarea acesteia, filtrarea si livrarea.

In ziua de azi, orice serviciu costa. Iar, pentru ca apa care ajunge la tine sa fie potabila si pentru ca aceasta sa fie directionata catre tine, sunt folosite echipamente speciale. Asadar, de fapt nu platesti pentru produsul propriu-zis (apa), ci pentru modalitatea prin care acesta ajunge la tine.

Apa este un element fara de care nu putem trai, asadar de multe nu facem rabat de la aceasta, indiferent de costuri. Insa acum exista o modalitatea prin care sa economisim niste bani din consumul de apa – apometrele.

Care sunt avantajele instalarii apometrelor?

Daca inca nu ti-ai instalat apometre in casa ori apartamentul tau, indicat ar fi sa o faci. De ce? Pentru ca acestea te pot ajuta sa faci economii destul de mari.

In cazul in care in casa ta locuiesc mai putine persoane decat numarul de camere pe care il ai, iar consumul de apa este destul de redus, ia in considerarea montarea unor apometre.

Cum te ajuta de fapt acestea? Ei bine, cu ajutorul apometrelor platesti doar atat cat consumi.

Apometrele te vor face sa consumi cu aproximativ 10 – 15 % mai putina apa, asadar din start vei face economie. In plus, pana si facturile la energie vor fi mai mici, avand in vedere ca aproximativ 40% din costurile de energie sunt aferente incalzirii apei.

Se intampla deseori sa apara scurgeri de apa. Acestea sunt mai usor de depistat atunci cand ai instalat apometre. Daca opresti apa si totusi vezi ca rotita apometrului continua sa se invarta, este clar faptul ca ai o scurgere pe undeva si atunci poti actiona imediat in acest sens.

Shop Einstal – furnizorul tau de apometre de calitate

In cazul in care nu ai descoperit pana acum magazinul online Shop Einstal, a venit momentul sa o faci acum. In cadrul acestuia regasesti o gama larga de produse grupate pe categorii precum: pompe si hidrofoare, dispozitive electrice, puffere, sisteme de filtrare, apometre, boilere, sisteme panouri solare, tevi si fitinguri, armaturi, incalzire in pardoseala, echipamente sanitare, calorifere, centrale termice gaz, lemne si curent.

Dupa cum am mentionat, apometrele sunt o categorie de produse pe care Shop Einstal o are in oferta. Vei regasi in cadrul magazinului apometre pentru apa rece si pentru apa calda, cu filet ½ si ¾ de la marci cunoscute pe piata de profil, precum Apator, Bmeters si Fgh. Calitatea acestora este incontestabila, iar preturile sunt accesibile tuturor.

Asadar, ia in considerare montarea unor apometre pentru a-ti eficientiza consumul si, implicit, costurile apei si te vei convinge si de celelalte beneficii ale instalarii acestora. Descopera apometrele disponibile in cadrul magazinului Shop Einstal, dar si celelalte produse disponibile, accesand site-ul oficial al acestuia.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…