Ce trebuie sa stii daca iti doresti o centrala Liepsnele

0 Shares
0
0
0

Brandul unei centrale pe lemne este foarte important atunci cand iti cauti sistemul de incalzire ideal pentru locuinta ta. De cele mai multe ori, majoritatea cumparatorilor sunt influentati de catre acest aspect, iar asta deoarece un brand renumit inspira incredere.

Pe piata de centrale cu combustibil solid cazanele Liepsnele se bucura de aprecierea atat a consumatorilor obisnuiti cat si a instalatorilor.

Acestea se remarca cu performante de top, cu o autonomie foarte mare dar si cu economii consistente datorate in primul rand consumului redus dat de principiul de ardere tip candle. Astfel, daca te-ai decis sa iti cumperi si tu o centrala pe lemne marca Liepsnele dar doresti sa afli si alte informatii despre acest producator, probabil ca acest articol iti va fi de ajutor.

Mai exact, am decis sa facem o lista cu cateva informatii utile pe care ar trebui sa le cunosti pentru o achizitie reusita! Iata care sunt acestea:

Cum poti plati pentru achizitionarea cazanului Liepsnele?

Cele mai multe persoane au semne de intrebare in legatura cu modalitatea de plata atunci cand isi achizitioneaza o centrala Liepsnele.

Ei bine, importatorul unic in Romania de centrale Liepsnele pune la dispozitia clientilor foarte multe metode de plata, astfel incat sa nu intampine probleme si sa poata achizitiona centrala mult dorita in timp cat mai scurt.

Iata care sunt modurile de plata disponibile atunci cand te-ai decis sa iti cumperi o centrala Liepsnele:

  • La livrarea centralei.
  • Prin transfer bancar.
  • Online folosind un card bancar, plata fiind securizata.

Practic, cumparatorii au la dispozitie cele mai populare si mai folosite metode de plata pentru a nu intampina dificultati atunci cand isi doresc o centrala marca Liepsnele.

Centrale pe lemne cu plata in rate

Investitia intr-o centrala pe lemne nu este intocmai foarte mica, ba dimpotriva. Acesta nu este un motiv pentru a renunta la ideea de a investi intr-o centrala pe lemne de calitate indoielnica. Calitatea trebuie sa reprezinte principalul criteriu folosit atunci cand este achizitionata o centrala.

Pentru persoanele care nu dispun de un buget foarte marit, care sa le permita o astfel de investitie, reprezentantii Liepsnele Romania au ales sa puna la dispozitie si posibilitatea achizitionarii unei centrale pe lemne in rate.

Nu este nevoie decat de un card de cumparaturi, iar mai apoi sistemul iti va prezenta costurile lunare in functie de numarul de rate dorit. Aceasta este o metoda tot mai des folosita de catre majoritatea cumparatorilor!

Cat timp dureaza livrarea centralei si cat costa?

Daca vei achizitiona o centrala pe lemne chiar inainte de debutul sezonului rece, iti vei dori probabil ca aceasta sa ajunga cat mai repede la tine astfel incat sa poti garanta instalarea ei in timp util. De aceea s-ar putea sa te intereseze si detaliile despre livrarea centralei.

Ei bine, importatorul unic de centrale Liepsnele in Romania garanteaza livrarea gratuita in doar 2-3 zile imediat dupa ce primeste toate informatiile necesare livrarii. Practic, aceasta este livrata in cel mai scurt timp si fara alte costuri suplimentare, ceea ce este desigur foarte avantajos.

Speram asadar ca informatiile prezentate in randurile de mai sus vor fi de mare ajutor pentru un numar cat mai mare de persoane interesate de centralele pe lemne Liepsnele. De asemenea, pentru alte intrebari, reprezentatii Liepsnele Romania sunt mereu disponibili pentru suport si consultanta.

0 Shares
You May Also Like