Trei pasi foarte importanti pentru construirea unui acoperis durabil

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim un acoperis rezistent, de care sa ne bucuram pe tot parcursul vietii, insa, de multe ori, acest lucru nu se intampla, tocmai din cauza lucrarilor de executare al acoperisului.

Din dorinta de a fi pe deplin informat cu privire la schimbarile ce se vor produce in cadrul locuintei dumneavoastra, in acest articol va vom prezenta trei pasi foarte importanti pentru construirea unui acoperis rezistent si durabil, astfel incat sa va puteti bucura de acesta mult timp de acum in colo, alaturi de persoanele dragi. Haideti sa ii descoperim impreuna!

Construirea sarpantei 

Sarpanta este foarte importanta pentru un acoperis bun, acesta construind mult cunoscutul pod al casei, unde cei mai multi dintre noi depozitam diferite obiecte pe care nu le folosim atat de des, astfel incat sa nu ocupam un loc inutil.

Cu toate acestea, nu acesta este rolul principal al sarpantei, ea constituind o baza esentiala pe care va urma sa fie montata tigla aleasa. De aceea, nu uitati sa alegeti materiale de calitate, care sa ofere un bun suport tiglei ce urmeaza a fi montata.

Nu uitati ca o sarpanta de o calitate slaba nu va putea sustine greutatea acoperisului final, iar daca se mai adauga si cantitatea de apa sau zapada obtinuta in sezonul rece, rezultatul este un real dezastru. 

Obtinerea sistemului pluvial 

Pentru ca am mentionat inca de la punctul anterior cateva cuvinte despre zapada si apa, nu puteam sa nu mentionam cateva informatii cu privire la sistemul pluvial.

Acesta are un rol foarte important mai ales in sezonul rece cand fenomenele meteorologic abundente sunt din ce in ce mai frecvente, in special in zonele montane.

Asadar, in cazul in care nu ati acordat o importanta semnificativa acestui pas, este momentul sa o faceti tocmai pentru ca sistemul pluvial va reusi sa va mentina un acoperis durabil, de care sa va puteti bucura multi ani. 

Montarea tiglei 

Tigla nu are rolul doar de a proteja locuinta, ci si de a oferi un aspect mult mai frumos al acesteia, fiind pata de culoare a unei case bine realizate.

De aceea, pe langa rezistenta si durabilitatea acestea, nu uitati sa acordati o atentie deosebita si culorii acesteia, astfel incat sa se creeze un contrast frumos cu intreaga casa.

De asemenea, in ceea ce priveste rezistenta, in cazul in care va doriti un acoperis care sa va protejeze locuinta toata viata, fara a mai fi nevoie de inlocuiri, atunci tigla ceramica este solutia ideala. 

In finalul articolului… 

Pentru ca am adus in discutie tigla ceramica, in cazul in care va doriti rezistenta in timp, sigur trebuie sa incercati tigla ceramica din Iasi, aceasta fiind recunoscuta pentru calitatile sale dobandite de-a lungul timpului.

Mai mult decat atat, Dogav Group va pune la dispozitie tigla ceramica in Iasi la preturi accesibile, astfel incat sa obtineti acoperisuri impecabile si durabile la preturile de nerefuzat.

Indiferent de bugetul de care dispuneti, acum va puteti bucura de o locuinta frumoasa, pe care sa o pretuiti pe tot parcursul vietii!

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…