Gazduirea Web de tip SSD

Afla de ce in 2019 trebuie sa alegi Gazduirea Web de tip SSD

0 Shares
0
0
0

Datorita faptului ca traim intr-o societate in care tehnologiile au devenit parte indispensabila a vietii noastre, lucrurile accelereaza cu o viteza colosala, iar 24 de ore au devenit deja insuficiente. De fapt, acesta este si motivul pentru care necesitatea de a face lucrurile sa evolueze sau sa se miste cu o viteza mai mare a devenit un must have.

Astfel, in 2019, observam ca apar solutii mai performante si revolutionare pentru tot ce ne inconjoara, insa, cel mai mult acest lucru se face simtit in tehnologiile informationale, din care face parte si serviciul de gazduire web in Romania, ceea ce de fapt sustine existenta mediului online.

Unul din acele dispozitive inovationale este SSD-ul, care se descifreaza ca: Solid State Drive. Acesta este un dispozitiv de stocare revolutionar si performant, care  poate inlocui hard disk-ul. Cu alte cuvinte, SSD-ul este o versiune mai performanta a acestuia, fiind rezistent la socuri, dar si foarte rapid.

Tehnologia SSD este inca la inceput, insa performantele sunt cu mult mai superioare fata de cele ale unui hard disk.

Ce avantaje iti ofera o Gazduire Web SSD

  1. Primul, dar si cel mai important avantaj este ca gazduirea SSD a fost conceputa pentru viteza si stabilitate, ceea ce te scuteste de asteptarea obositoare, minute in sir, zi de zi.
  2. Gazduirea Web SSD reprezinta, de asemenea, o solutie de stocare a datelor mult mai rezistenta. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu are deloc componente in miscare.
  3. De asemenea SSD-urile pot deveni, pentru tine, o investitie avantajoasa pe termen lung deoarece au consumul de energie de 3 ori mai scazut decat al hard disc-urilor traditionale.
  4. Acestea au o influenta pozitiva asupra bazelor de date mari carora le ofera un timp de scriere si citire mai rapid, ceea ce va imbunatati considerabil viteza site-ului tau.
  5. Nu in cele din urma, gazduirea SSD iti ofera un avantaj SEO, deoarece site-ul se va incarca mult mai rapid, ceea ce va determina o scadere considerabila a bounce rate-ului.

Pentru final, putem spune cu tarie ca o gazduire web de tip SSD, fara indoiala este o metoda a viitorului, o inovatie performanta si revolutionara, dar si o solutie pentru dezvoltare. Solid State Drive, este fara indoiala capabil sa transforme cele 24 ore, actual insuficiente, in timp mai mult decat necesar pentru activitatea zilnica a societatii.

0 Shares
You May Also Like