Bazar online cu haine angro pentru magazinele online si offline

0 Shares
0
0
0

Putina lume stie ca bazar online provine din limba persana veche, ma rog, fara online. Timpul a schimbat forma lui de existenta dar numele a ramas acelasi.

Achizitionarea produselor in sistem en gros este una dintre cele mai mari avantaje pe care le au magazinele. Din fericire, exista o multime de produse pe care le poti vinde sau cumpara en gros.

Poti fi atat cumparator, cat si vanzator de acestea. Daca ai un magazin sau doresti sa iti vinzi articolele vestimentare, o poti face pe internet. Ai la dispozitie un bazar online cu haine en gros pentru magazinele online si offline.

Bazar Online : Unde il gasim?

Punctul de unde poti face acest lucru este internetul. Acesta este locul perfect unde poti deveni partener sau cumparator pentru haine, incaltaminte, detergenti si alte accesorii. Accesoriile disponibile pe site fac parte din categoria telefoanelor si tabletelor. Clientii tai se pot bucura de huse, carduri si stick-uri de memorie, casti, folii pentru telefoane si tablete, cat si manusi pentru touchscreen.

Categoriile de produse din acest marketplace cuprind tot necesarul pentru garderoba doamnelor si domnilor.

Imbracamintea de dama en gros se intinde pe o serie de 21 de subcategorii, unde sunt incluse toate tipurile de articole vestimentare. Incaltamintea se imparte in 4 subcategorii, respectiv sandale, ghete si ugg, pantofi casual si sport.

Bazar online

Haine en gros pentru domni si doamne

Pentru domni, poti alege dintr-o varietate de haine angro. Aici vei gasi inca 15 subcategorii, alaturi de inca doua pentru incaltaminte. Cei mai avantajati sunt copiii si bebelusii, in a caror subcategorii sunt incluse 25 de tipuri de produse. In acest fel, copiii si parintii isi pot cumpara toate hainele din magazinul tau.

Fie ca esti cumparator sau vanzator de aceste produse, te poti inscrie pe un bazar online cu haine angro pentru magazinele online si offline. Daca vrei sa devi partener sau furnizor, o poti face prin completarea formularului de pe site. Devino vanzator fara taxa de inscriere sau limita de produse!

Ca si vanzator de articole en gross vei beneficia de propriul tau magazin online, servicii automatizate pentru plata si curierat (AWB si plata cu cardul), trafic intens de potentiali clienti, aplicatie mobila pentru iOS si Android si poti oricand sa iti gestionezi afacerea doar de pe telefonul mobil.

Bazar Online : Cumparaturi si vanzari in regim engros

Marketplace-ul BazarulOnline.ro, de exemplu, este un loc potrivit pentru cei care vor sa cumpere sau sa vanda in sistem angro. Posibilitatea de a alege furnizorul ca si cumparator este unul dintre cele mai mari avantaje ale site-ului. De asemenea, poti alege furnizorul in functie de postura sa (platitor sau neplatitor de TVA).

Pas cu pas poti construi o afacere de succes a carui stoc sa fie nelimitat! Poti fi mereu in pas cu moda in ceea ce priveste hainele, iar accesoriile si gadgeturile pot reprezenta un alt magazin. Achizitionarea de produse angro este o alegere benefica pentru tine si clientii tai. Stocurile sunt refacute mereu, iar noile tendinte se vor regasi in magazinul tau intotdeauna!

Bazar Online : atat pentru cumparatori cat si pentru vanzatori

Furnizor sau cumparator, un bazar online este disponibil in ambele cazuri. Comanda tot ce ai nevoie de pe un bazar online cu haine angro pentru magazinele online si offline! Nu mai pierde timpul si asigura calitatea la preturi mici pentru clientii tai!

0 Shares
You May Also Like