Aplicatii pentru a combina hainele

Aplicatii pentru a combina hainele

0 Shares
0
0
0

Moda este o preocupare a multor oameni si nu toata lumea are ochi de designer pentru a combina modele in fiecare zi. Lucrul bun este ca exista intotdeauna tehnologia care sa ne dea o mana de ajutor.

Daca iti doresti sa ai un dulap demn de un fashion book si sa lasi pe toata lumea cu gura deschisa cu tinutele tale, iti vom prezenta cateva aplicatii speciale pentru a-ti combina hainele. Atunci cand esti hiperactiv cu telefonul in mana, vezi daca poti gasi o husa Samsung sau pentru alt model de telefon, care sa il protejeze.

  1. Cloth

Daca aveti o multime de haine, este dificil sa le catalogati si sa stiti cum sa alegeti aspectul potrivit pentru fiecare zi. Cloth, este o aplicatie care ne ajuta sa aratam intotdeauna ca modele.

Disponibila pentru dispozitivele iOS, aceasta aplicatie va permite sa faceti fotografii ale articolelor de imbracaminteorganizandu-le in functie de categorii si etichete. Atunci cand vrei sa alegi, poti incerca look-ul de pe smartphone si sa incerci daca se potriveste, fara a fi nevoie sa incerci tinute.

Cloth are de asemenea, o functie foarte interesanta: verificarea vremii pentru acea zi, recomanda cum ar trebui sa va imbracati pentru a nu fi rece sau fierbinte.

Daca sunteti un expert in moda, puteti face fotografii si le puteti trimite pe site-ul cloth; restul utilizatorilor pot pune nota si adauga comentarii care va vor ajuta pe drum ca fashionista.

  1. Pose-pune

Cu versiuni pentru iOS si Android, Pose este o aplicatie dedicata sa te ajute sa spui ce sa porti in fiecare zi, cu idei personalizate in functie de locul in care traiesti, ocazie si stil personal, precum si o mini retea sociala pentru iubitorii de moda.

Pose, nu numai ca functioneaza cu fotografiile pe care le aveti, pe care le puteti salva in aplicatie prin fotografii, dar va prezinta si optiuni care v-ar putea placea si pe care le puteti cumpara online.

Daca ai o petrecere casual sau mergi la o nunta, Pose iti va gasi cea mai buna tinuta pentru tine, tinand cont atat de lucrurile pe care le ai in dulap, cat si de sugestiile pe care le poti cumpara.

In cazul in care innebunesti dupa o tinuta, o poti salva ca favorita si o poti accesa oricand doresti. Fiecare utilizator are chiar si un profil, unde impartaseste ceea ce ii place si poate interactiona cu restul comunitatii.

1 ASAP54

Ti-a placut o tinuta pe care ai vazut-o pe strada si ti-o doresti pentru tine? In loc sa-l opriti pe strain sa intrebi de unde a cumparat tinuta, puteti sa va scoateti mobilul si sa utilizati o aplicatie foarte speciala.

Aceasta este ASAP54, o aplicatie dedicata descoperirii modei si, printr-un proces de analiza a imaginii, detecteaza ce magazin sau colectie corespunde unei tinute, trebuie doar sa arati o fotografie.

ASAP54, nu numai ca recunoaste hainele, dar iti pune la dispozitie si o echipa de stilisti profesionisti care iti recomanda cele mai bune tinute. In plus, este o comunitate vibranta de iubitori de moda; Daca aceasta aplicatie nu poate gasi tinuta de fotografie, se angajeaza sa o faca in 24 de ore- nu este rau deloc…

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…