Ai copii? Ai nevoie de o imprimanta!

0 Shares
0
0
0

Copiii trebuie sa fie mereu ocupati, ceea ce inseamna ca parintii au nevoie de imaginatie, de rabdare si de obiecte cu care sa creeze jocuri sau lucruri interesante.

Alaturi de calculator, o imprimanta poate fi un instrument de mare folos parintilor, mai ales daca sunt interesati de educatia copiilor. In plus, elevii din zilele noastre folosesc foarte des un calculator, dar este de mare folos si o imprimanta.

Listari de desene pentru copiii prescolari

Cartile de colorat pot fi foarte atragatoare si folositoare, dar nu intotdeauna este timp pentru a colinda librariile. Alternativa ar putea-o oferi internetul, unde se pot gasi multe desene foarte dragute si interesante pentru a fi colorate de copii, iar acestea pot fi listate in alb-negru, chiar si pe foi care au fost folosite deja pe o parte.

Astfel, puteti asigura copiilor o colectie intreaga de desene, chiar si povesti, avand o imprimanta alb-negru, foi (care pot fi si ciorne) si, eventual, cheltuind pentru cartuse cu toner pentru imprimanta (dar si aceasta cheltuiala poate fi minima daca reincarcati cartusele).

Printarea temelor pentru scoala

Parintii care au copii scolari se vor confrunta adeseori cu problema temelor pentru scoala – fie lucrari pe diverse teme care necesita si fotografii, fie mici referate care trebuie listate si multe altele.

Din fericire, calculatorul si internetul este de mare folos in documentare si in scrierea temei pe calculator, dar fara o imprimanta, tot efortul devine inutil. Solutia poate fi ca parintii sa caute in oras o firma specializata pentru a lista tema copilului, insa este foarte necesar ca imprimanta sa fie acasa, alaturi de calculator.

Imprimarea unor ebook-uri

Internetul ii ajuta pe cei interesati de carti si mai ales pe elevii care au nevoie de texte din bibliografii scolare sa gaseasca multe titluri interesante si folositoare, unii utilizatori avand chiar tablete sau cititoare de ebook foarte practice pentru a citi carti electronice.

Unii cititori, insa, nu sunt suficient de obisnuiti sau nu agreeaza citirea unei carti pe un ecran, astfel ca solutia poate fi listarea cartii. Printre avantajele imprimarii unei carti este ca aceasta nu se va pierde daca aparatul care o stocheaza se va strica.

In toate situatiile anterioare, de folosire si imprimare a unor materiale obtinute de pe internet, utilizatorii trebuie sa stie ca legile drepturilor de autor permit descarcarea de imagini sau texte pentru folos personal sau educational.

Cartile sau imaginile preluate de pe internet care sunt protejate de drepturi de autor nu pot fi folosite in interes comercial, adica incluse in publicatii sau vandute in format electronic sau tiparit.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…