Alege Little Prints pentru produse premium destinate copiilor

0 Shares
0
0
0

Copiii sunt printre cele mai energice fiinte si au nevoie de atentie si supraveghere non stop. Primii ani de viata sunt cei mai frumosi in care acesta ia contact cu mediul si cu diferite activitati, invata sa mearga, spune primele cuvinte. Experientele prin care trece copilul sunt o bucurie pentru parinti.

Totusi exista si momente neplacute, cand cel mic se loveste si plange, sau cand isi pierde suzeta si se enerveaza. Pentru momente de acest gen, eshopul Little Prints dispune de o gama diversificata de produse special create pentru copii, de la branduri premium.

Little Prints alaturi de copil din primele zile de viata

Primii ani din viata unui bebelus sunt cei mai frumosi dar si cei mai importanti, in care acesta are nevoie doar de produse special create pentru el, deoarece nu are anticorpii formati si se poate imbolnavi foarte usor. Inca din primele zile de viata produsele Little Prints pot ocroti copilul si ii pot reda confortul si sentimentele de siguranta de care are nevoie.

Un baby nest este imperios necesar pentru primele luni de viata, deoarece este un spatiu restrans in care se simte in siguranta si nu simte mereu nevoia de a sta in bratele mamei. Dupa 9 luni in pantec bebelusul nu se simte bine pe un pat mare, deoarece se poate speria. Suzeta este un aspect important care reda acelasi confort si alinare bebelusului, iar calitatea acesteia este foarte importanta.

Pe Little Prints sunt disponibile suzete de la un brand premium si anume Bibs, disponibile in 3 colectii diferite: Bibs Supreme, Bibs Color si Bibs Couture. Acestea sunt realizate din materiale non-toxice, special create pentru cei mici. Designul este conceput astfel incat tetina sa imite cat mai bine sanul mamei, iar marginea ei este spre exterior, astfel incat sa nu irite pielea.

Produse pentru primele mese ale copilului

Primele intalniri ale copilului cu diferite gusturi si mirosuri ale mancarii sunt delicioase de privit. Atunci cand lasi copilul sa manance asa cum stie si sa se simta bine trebuie sa iti asumi faptul ca va fi dezastru in jurul lui. Cand ia masa, pentru a nu se lovi, acesta are nevoie de tacamuri speciale si farfurii, pentru a nu le sparge.

Pe Little Prints poti gasi farfurii Mushie si suport de masa din silicon, care impiedica alunecarea bolurilor. Alaturi de acestea sunt disponibile si tacamuri din materiale non-toxice de culori pastelate si placute.

Pentru mai multe informatii trimite e-mail la adresa hello@littleprints.ro sau acceseaza site-ul sa vezi toata gama de produse.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…