Alegerea unui aspirator pentru manichiura

Alegerea unui aspirator pentru manichiura

0 Shares
0
0
0

Manichiura moderna este o adevarata arta. Echipamentele precum un aspirator special, o lampa ultravioleta, diverse tipuri de dispozitive pentru pedichiura si manichiura, nu au nevoie decat maestri din industria unghiilor.

Calitatea si puterea instrumentelor si echipamentelor depind de puritatea, siguranta si calitatea muncii profesionistului.

Recent, rar pentru curatarea igienica a unghiilor, procedura implica de obicei macinarea cuticulei si a partii keratinoase a pielii in jurul unghiilor. O astfel de operatiune necesita intotdeauna pilirea si lustruirea ojei ceea ce duce la aparitia prafului fin care patrunde pe suprafata de lucru si dauneaza persoanelor care inhaleaza.

Prin urmare, aspirator de praf unghii cu doua ventilatoare pentru manichiura este pur si simplu necesar pentru lucrul cu substante chimice.

Aspirator pentru manichiura

O persoana care ofera servicii de extensie a unghiilor isi pune in mod constant sanatatea in pericol prin inhalarea prafului acrilic sau a gelului. Pentru client, aceasta procedura se poate transforma intr-o surpriza neplacuta sub forma de alergii.

Prin urmare, va fi corect daca te echipezi la locul de munca cu un apirator. Dar alegerea acestui dispozitiv nu este atat de usoara, maestrii incepatori nu stiu intotdeauna la ce sa acorde atentie si de unde sa inceapa.

O varietate de aspratoare de manichiura

Inainte de a cumpara un aspirator pentru o manichiura, ar trebui sa iei in considerare cu atentie toate nuantele lucrarii, si anume: ce volum iti permite aspiratorul pe suprafata de lucru, daca va interfera in timpul procedurii, care este puterea sa, sunetul de fundal, timp continuu de lucru, daca are nevoie de filtre pentru a fi inlocuit.

Toate aceste aspecte sunt foarte importante si, in cazul unei achizitii prost facute, pot duce la neplaceri considerabile la locul de munca.

Deci, incepand cu dimensiunile, cele mai noi modele arata de obicei mai compacte si economisesc spatiu, dar ai totusi nevoie de spatiu pentru a le potrivi. In acest sens, profesionistii din moda unghiilor instaleaza din ce in ce mai mult un aspirator cu doua ventilatoare.

Aceasta optiune este mult mai convenabila si iti permite sa indepartezi 100% praful de lucru. Trebuie remarcat faptul ca aceste tipuri de modele si diferiti producatori pot fi suplimentate cu functii diferite, si anume:

  • Disponibilitatea unui filtru special pentru purificarea aerului si absorbtia mirosurilor. Dispozitivele cu aceasta functie pot fi integrate in mese sau pot fi portabile. Costul unui astfel de dispozitiv este mult mai mare decat de obicei si necesita costuri suplimentare pentru inlocuirea regulata a filtrelor.
  • Prezenta temporizatorului si pornirea automata.
  • Uneori se instaleaza iluminare suplimentara pe capac pentru a imbunatati conditiile de lucru.

Exista o mare varietate de modele si tipuri de aspiratoare pentru manichiura de birou. Costul si functionalitatea fiecarui tip sunt foarte diferite unul de celalalt. Dar principala problema controversata este alegerea sau nu a tehnologiei integrate.

Rezumat

Deci, acordarea preferintei aspiratoarelor integrate sau portabile este o chestiune individuala si depinde nu numai de cantitatea de munca, ci si de tipul de servicii oferite. Pentru o pedichiura, este mai usor sa lucrezi cu un aspirator pe doua suprafete diferite. Designul dispozitivelor portabile este foarte divers, ceea ce nu poate decat sa-i multumeasca pe maestrii frumusetii.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…