Alternativa moderna si de efect la incalzirea traditionala – panourile radiante de la Ecojoy

0 Shares
0
0
0

Un sistem de incalzire modern, deopotriva confortabil si practic, spre care inclina tot mai multi romani este panoul radiant. Sunjoy si ElectricSun au devenit repere pentru cei care aleg sa instaleze astfel de sisteme in locuinte, dar si in alte spatii, pentru a asigura necesarul de caldura.

Este o alternativa ce castiga tot mai mult teren fata de celelalte alternative de pe piata prin faptul ca este o solutie economica, printre altele. Practic utilizatorii acestora se bucura de razele soarelui, insa in interior.

Modelele din gama Sunjoy, disponibile pe site-ul Ecojoy.ro, se deosebesc prin faptul ca nu functioneaza pe principiul celorlalte sisteme de incalzire cu care suntem obisnuiti, adica nu sufla aer cald.

Mai ales cei care sunt alergici la praf, dar in general oricine va gasi aceasta solutie practica si potrivita pentru locuinta sau spatiul detinut. Aceste panouri radiante actioneaza intocmai prin radiatia infrarosie de unda lunga de tip IR, care incalzeste corpurile solide. Efectul resimtit este acelasi cu cel manifestat de razele soarelui.

Panourile radiante Sunjoy de la Ecojoy si avantajele acestor sisteme

Un aspect foarte important ce vizeaza aceste sisteme, comparativ cu alternativele din comert, tradiționale sau de asemenea mai performante, se refera la faptul ca realizeaza incalzirea spatiilor interioare intr-un mod curat, sanatos, confortabil si mai ales economic. Astfel, la final de luna rezultatele constau intr-un consum de pana la jumatate redus fata de alternative si un randament de pana la 98%.

Avantajul acestor sisteme de incalzire este ca sunt unicele care reusesc sa genereze si sa transmita, respectiv sa radieze raze infrarosii, manifestate prin caldura, deci o solutie termica eficienta (130oC), cu o putere redusa, in cazul unor suprafete medii de 0.7 mp.

Pentru rezultate optime vizavi de incalzirea locuintei, este ideal sa ai in vedere si recomandarile specialistilor EcoJoy privind partea de termo-izolatie a spatiului cu pricina.

Efectele terapeutice ale panourilor radiante de acest tip sunt un alt avantaj pe care il prezinta si care incurajeaza la o astfel de investitie. Este vorba despre modul in care actioneaza radiatia infrarosie asupra organismului nostru.

In alcatuirea acestora intra ionii negativi, emisi prin turmalina aplicata pe panouri, dar si cei de argint – intrucat beneficiaza de functia nanosilver, datorita stratului coloidal de argint de asemenea aplicat.

De ce sa consumam din alte resurse, precum combustibilii fosili care au un impact negativ major asupra mediului inconjurator, cand soarele, sursa inepuizabila, ne poate asigura conditiile optime pentru un confort termic sporit in locuinta?

Cu ajutorul unui astfel de sistem inovator, si tu poti beneficia de confortul dorit in spatiul personal, bucurandu-te de eficienta sporita si costuri reduse. Despre panourile radiante se spune ca sunt solutia de incalzire a viitorului, deci sunt promitatoare din toate punctele de vedere.

Vezi pe Ecojoy.ro toate ofertele de panouri radiante disponibile, atat din gama Sunjoy, cat si ElectricSun, alaturi de mai multe informatii privind beneficiile asigurate la utilizare. Cere specialistilor detalii suplimentare in cazul in care nu esti convins de cum functioneaza aceste sisteme de incalzire.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…