Angajarea unui consultant de mediu are un sens bun in afaceri

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti om de afaceri – indiferent daca afacerea dvs. este o intreprindere mica, locala sau o imensa corporatie multinationala – trebuie sa respectati multitudinea de reglementari de mediu formulate in ultimele decenii.

Si de fapt nu conteaza daca sunteti sau nu preocupat personal de mediu. Realitatea este ca trebuie sa fiti in conformitate cu legea prin compania dvs, altfel va puteti confrunta cu sanctiuni potential rigide.

In consecinta, in lumea de astazi a regulilor si reglementarilor in continua crestere, este absolut necesar sa angajati un specialist in consultanta de mediu.

Acest lucru este necesar, deoarece consultantii de mediu va vor economisi bani si timp. Acestia se vor asigura ca intreprinderea dvs. respecta legea si ca nu isi asuma niciun risc inutil cu terenul, productia, achizitiile dvs. de facilitati sau chiar modul in care va depozitati produsele.

Realist, ca persoana de afaceri principala, dvs responsabilitate este sa va conduceti afacerea cu succes. Asadar, aveti timp sa cercetati in mod constant cele mai recente reglementari si apoi sa va dati seama daca acestea se aplica industriei dvs. si daca firma dvs. le respecta sau nu?

Daca aveti in vedere sa investiti intr-o proprietate, este obligatoriu sa acordati o atentie deosebita poluantilor care pot fi prezenti.

Pentru a facilita acest lucru, va trebui sa angajati un consultant de mediu calificat, care sa poata efectua o evaluare. El va putea sa stabileasca mai intai daca pot exista contaminanti si apoi sa efectueze testele corespunzatoare pentru a determina daca este probabil sa existe unul dintre acstia.

Este important sa fiti la curent cu legea, iar consultantii va pot ajuta sa faceti asta. Noile cerinte de mediu par sa iasa la suprafata in fiecare zi, iar legile se schimba relativ regulat.

De obicei, nu exista suficiente modificari pentru a justifica angajarea unei persoane cu norma intreaga, insa consultantii profesionisti de mediu ar trebui sa va poata tine la curent pentru a nu avea de-a face cu autoritatile de reglementare din oras.

Retineti ca nu orice consultant de mediu este la fel. Deci, inainte de a incheia un contract, oricine verifica experienta si datele de acreditare.

Calificarile si nivelurile de expertiza ale acestora variaza. Acestia pot fi fie un inginer profesionist autorizat de stat, fie un tehnician care este calificat doar pentru a efectua diverse teste sau ceva intre cele doua.

Realizati ca este posibil sa nu aveti nevoie sa cheltuiti banii in plus pentru a angaja un inginer pentru un proiect mic. Dar daca aveti un proiect semnificativ, nu veti dori sa incercati sa taiati colturile, iar obtinerea aprobarii unui inginer ar trebui sa faca parte din planul dvs. de afaceri.

In orice caz, veti dori intotdeauna sa va asigurati ca faceti lucrurile in siguranta si ca nu veti face nimic care sa va coste mult mai multi bani in linie. Pur si simplu are sens bun pentru afaceri.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…