Aplicatii Android pe care nu le poti rata

0 Shares
0
0
0

De asemenea, ne oferiti noi aplicatii pentru analiza si publicitate. Deci, din cand in cand, este necesar sa faceti o mica compilatie si sa raspundeti la intrebarea tipica a prietenilor, cunoscutilor si rudelor care incep in aceasta minunata lume care este Android: Ce aplicatii sunt cele mai bune?

  1. Endomondo

Smartphone-urile si sportul sunt tovarasi excelenti si, evident, cu aplicatii bune putem avea rezultate perfecte sau cel putin cele mai complete informatii despre sesiunile noastre de antrenament sau excursiile noastre in multitudinea sa de variante.

Si este faptul ca Endomondo are potential pentru aproape orice sport care merita sarurile sale, de la drumetii pana la patinaj. Endomondo este ideal atat pentru incepatori, sportivi casual sau profesionisti.

  1. Google Currents si Flipboard

Cititorii de stiri sunt ceva foarte de baza pentru oricine doreste sa fie informat in orice moment cu privire la subiectele care ii intereseaza cel mai mult. Si, evident, exista si o varietate buna, dar poate ca am evidentia doi care sunt titanii afisarii informatiilor intr-un mod elegant si in cel mai pur stil traditional de revista. Vorbim despre Google Currents si Flipboard.

  1. Whatsapp si Spotbros

A fi conectat permanent este o necesitate care este usurata si mai suportabila cu un smartphone. Nu exista nicio indoiala in acest sens, deoarece nu exista nicio indoiala cu privire la adevaratul boom ca aparitia unor aplicatii precum WhatsApp, care au fost lasate de SMS si alte comunicatii mai traditionale ale mass-media digitale, a fost cauzata de aceasta aplicatie simpla de mesagerie.

Evident, exista alternative la WhatsApp, care, desi este practic si am putea spune ca este un standard, poate ca inca nu functioneaza destul de bine si nu se poate lauda cu precizie ca este un sistem complet sigur. De aceea, o alternativa excelenta, mai sigura decat WhatsApp si cu unele caracteristici suplimentare este Spotbros.

  1. Twitter

Una dintre cele mai populare si mai „portabile” retele sociale este Twitter fara indoiala. Cu Twitter putem comunica si ramane informat in ceva de pana la 140 de caractere. Ceva fantastic si foarte revolutionar care face din Twitter una dintre cele mai populare retele de socializare si care a indepartat bazele comunicarii asa cum am cunoscut-o.

Evident, popularitatea acestei retele sociale este de asa natura incat exista, de asemenea, o multitudine de alternative la fiecare mai bun.

  1. Fast for Facebook

In ciuda faptului ca aplicatia oficiala a celei mai populare retele sociale este destul de buna si a primit imbunatatiri importante. Evident, tastatura este un element esential pentru a putea folosi smartphone-ul sau tableta noastra confortabil. Si despre asta este vorba, sa fim cat mai confortabili pentru a putea scrie fara sa ne suparam la fiecare cateva secunde pentru ca am gresit sau tastatura are propria autonomie etc.

Cu siguranta stiti despre ce vorbesc. Statiile care l-au facut mai rapid si mai practic, poate mai are multe de imbunatatit si in acest caz vom comenta o alternativa demna de mentionat tocmai pentru ca este ceva mai optima si mai rapida decat client oficial.

In cazul in care displayul te supara atunci cand esti in aplicatii, arunca un ochi pe inlocuire display iPhone 6.

0 Shares
You May Also Like