Avantajele caminelor cu vane

Avantajele caminelor cu vane

0 Shares
0
0
0

De cate ori nu vi s-a intamplat pe timpul iernii sa aveti probleme cu apa si mai ales cu tevile inghetate sau si mai urat, cu tevi sparte din cauza temperaturilor scazute. In momente de genul acesta aveti nevoie sa opriti apa pentru a putea remedia problema si de aceea se recomanda sa folositi camine vane in care sa amplasati apometrele si valvele de oprire a apei pentru a ajunge mai repede la ele.

Ca si cum tevile de apa inghetate nu ar fi de ajuns sa va faceti griji. Se pare ca exista un alt motiv pe timp de iarna pentru care apa dvs. nu va curge – un contor de apa inghetat. Toate conductele izolate din lume nu va vor ajuta daca nu puteti obtine apa in casa din cauza contorului.

Daca contorul dvs. este deja inghetat, un instalator cu un grad ridicat de calificare va poate ajuta sa alegeti cea mai buna modalitate de a il “dezgheta” si a il face din nou sa functioneze. De asemenea, va puteti asigura ca sistemul dvs. de alimentare cu apa nu a suferit daune pe termen lung din cauza inghetarii.

Unele companii de utilitati, cu toate acestea, pot plati pentru a repara sau inlocui dispozitivul si de cele mai multe ori va fi nevoie un apometru nou.

Acest lucru afecteaza cu adevarat toate sistemele de apa din regiunile cu temperaturi scazute, spune Lisa Ragain, planificatorul principal al resurselor de apa din Consiliul guvernelor de la Metropolitan Washington, informeaza WTOP, intr-o discutie despre vremea rece si implicatiile sale asupra sistemelor de alimentare cu apa.

Veti dori cu siguranta sa nu va inghete apometrul. Pentru a il mentine in stare buna, va recomandam sa luati in considerare aceste sfaturi de la Departamentul Lucrarilor Publice din Milwaukee, Wisconsin.

Acesti oameni ar trebui sa stie ceva despre vremea rece deoarece si la ei apometrele inghetate si tevile inghetate dau batai de cap atat localnicilor cat si specialistilor. Asigurati-va ca aerul cald este lasat sa circule in jurul apometrului, avand in vedere ca cel mai rece aer este aproape de podea si de-a lungul peretilor unui subsol.

Daca contorul se afla intr-o camera separata, lasati usa deschisa in aceasta camera pentru a permite circulatia caldurii. Daca aparatul se afla intr-un dulap, deschideti usa dulapului. Daca contorul se afla intr-o groapa in aer liber, verificati daca capacul se potriveste in mod corespunzator si daca nu are fisuri in care poate sufla vantul rece. Tevile, supapele si apometrul din interiorul acestor gropi nu trebuie sa atinga peretii de beton.

Se recomanda ca pentru tevile localizate in exterior alaturi de robineti si de apometre sa existe casete speciale numite camine vane, construite din ciment care sa gazduiasca aceste tevi. De asemenea, aceste camine ar trebui sa aiba capace foarte bine construite si care sa nu permita aerului rece sa intre in interior.

Va recomandam ca petru constructia de camine vane, sa apelati doar la profesionistii din domeniu pentru ca ei vor sti cel mai bine cum sa construiasca aceste camine astfel incat tevile voastre si apometrele sa fie in siguranta la orice temperatura.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…