Avantajele parchetului din lemn masiv

0 Shares
0
0
0

 

Atunci cand vrei sa iti pui in casa parchet masiv este recomandat sa tii cont de mai multe aspecte foarte importante. Tinand cont de multitudinea de materiale, tipuri si culori, alegerea celui mai bun parchet nu se face foarte simplu. Parchetul clasic de lemn masiv este cel care pune in valoare amenajarile interioare somptuoase si sobre si ofera totodata si o gama vasta de forme si figuri geometrice in care parchetul poate sa fie montat. Parchetul laminat este ieftin si de asemenea, are un aspect modern pe cand parchetul dublu stratificat nu prezinta mari dezavantaje. Desigur, pentru cei care vor un tip anume de parchet asa cum este cel din cires sau cel din majon, in momentul acela avantajele nu mai reprezinta un domeniu de interes.

Parchetul masiv poate sa fie si din esente autohtone cum este cel din salcamul, stejarul suafagul, dar si din lemn exotic.

Parchetul din lemn masiv prezinta o multitudine de avantaje:

  • este foarte rezistent in timp si are garantie pe viata atunci cand este montat si intretinut corect
  • izoleaza bine termic si lemnul este recunoscut ca material termoizolant
  • nu retine mucegaiul si praful
  • este simplu si usor de curatat.

Printre dezavantaje se poate mentiona faptul ca pentru reimprospatarea aspectului are in mod ocazional nevoie de raschetare si de aplicarea unui strat de finisaje care se traduce prin costuri in plus, lucreaza in timp si stabilitatea sa dimensionala depinde in general de umiditatea lemnului, nu retine praf sau mucegai si este usor de curatat.

Noi iti recomandam sa folosesti parchet masiv Bucuresti. Parchetul din lemn masiv este cel care ofera foarte multe avantaje. Este frumos, cald si natural, dar si usor de intretinut. Pentru ca este cel mai gros parchet facut 100% din lemn, acesta poate sa reziste zeci de ani atunci cand este ingrijit corect si creeaza un mediu sanatos minimizand totodata riscul de aparitie al alergiilor si prafului. Este important sa tineti cont si de faptul ca lemnul masiv se dilata si se contracta tinand cont de modificarile de umiditate care apar in locuinta.

De aceea atunci cand are loc montajul se lasa un spatiu mare intre lemn si perete care trebuie sa fie camuflat prin aplicarea plintelor. Este un parchet cu cel mai bun raport calitate pret. Este disponibil in mai multe stiluri si are o mare varietate de culori. Parchetul din lemn masiv oferit poate sa asjute orice décor, de la dormitoare si pana la spatii de birouri sau spatii destinate copiilor.

Decoincasa comercializeaza parchet stratificat de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi de pe piata. Fiind produse din doua sau chiar din trei straturi de lemn presate si lipite, parchetul stratificat nu va fi afectat deloc de modificarile de umiditate din carcasa si se poate monta cu usurinta in incaperile care sunt situate la subsoluri.

Se comercializeaza tipul acesta de parchet stratificat la preturi rezonabile. Este produs din doua sau din trei straturi de lemn care sunt lipite si presate, iar parchetul stratificat nu va fi modificat de umiditatea din casa sau din incaperile de la subsol.  

0 Shares
You May Also Like