Beneficiile jaluzelelor zebra

0 Shares
0
0
0

Jaluzelele zebra sunt un tip inovator de jaluzele care ofera o superioara camerei dvs. impotriva razelor puternice ale soarelui, comparativ cu oricare alte jaluzele pentru geamuri. Jaluzelele zebra actioneaza ca o umbrela de soare pentru a va imbunatati nivelul de confort, dar va ofera si un sentiment artistic.

Aceste jaluzele de ferestre, au benzi alternative de tesatura innegrite cu material transparent pentru a permite trecerea luminii. Jaluzelele de ferestre zebra si-au obtinu numele datorita modelului lor care este ca o zebra.

Aceste accesorii pentru ferestre pe care le puteti alege de pe https://www.aluroller.ro/rolete-textile-zebra  sunt utilizate pentru a asigura confidentialitatea, precum si pentru a controla cantitatea de lumina care vine in casa, de la razele soarelui.

Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre jaluzele de ferestre zebra, beneficiile lor, dar si micile dezavantaje ale acestora, pentru a afla daca vi se potrivesc cu adevarat.

Beneficii

Dupa cum spueam mai sus in articol, aceste jaluzele au o serie importanta de beneficii, iar in continuare veti descoperi cateva.

Controlul luminii

Cel mai bun lucru in legatura cu jaluzelele de ferestre zebra, este ca puteti sa controlati lumina care intra in interiorul locuintei dvs. Puteti ajusta jaluzele pentru a obtine semi-intuneric sau intuneric complet sau lumina completa in camera. Exista tipuri de jaluzele separate pentru fiecare camera, daca aveti nevoi specifice.

Confidentialitate

Jaluzelele de tip zebra asigura 2 niveluri de confidentialitate: – nivelul 1 este pur si permite sa treaca o cantitate maxima de lumina. Acest lucru face sa va fie usor sa va uitati in camere din exterior. Nivelul 2 este privat si blocheaza complet vederea din exterior.

Usurinta de intretinere

Jaluzele de tip zebra nu necesita ingrijire extinsa. Cand pe aceste accesorii pentru ferestre se aduna praf, le puteti aspira si de-asemenea le puteti sterge cu o carpa umeda dupa ce aspirati. Acest lucru va mentine jaluzelele curate, fara a deteriora materialul sau a strica culoarea. Aceste tesaturi pot fi, de asemenea, cufundate in apa ocazional pentru a indeparta murdaria.

Usor de utilizat

Aceste accesorii pentru ferestre sunt usor de utilizat si pot fi ajustate in functie de nevoia de a utiliza un mecanism simplu de lant. Unele jaluzele de tip zebra sunt motorizate si pot fi controlate folosind o telecomanda sau un telefon, in timp ce altele sunt fara fir si trebuie ajustate folosind un suport acordat.

Jaluzelele controlate de la distanta sunt utilizate si de catre proprietarii caselor, dar acestea pot fi utilizate si la firme. Cand uitati jaluzelele ridicate, este mult mai usor sa le traget comandand acest lucru de pe telefon, de acasa, pentru a nu mai fi necesara o plimbare pana la birou.

Protejeaza impotriva razelor UV

Excelent pentru veri

Aceste accesorii zebra ajuta la mentinerea camerelor la o temperatura racoroasa in timpul verii. De asemenea, acestea impiedica intrarea razelor UV daunatoare in casa. Acest lucru va impiedica uzura mobilierului.

Atragatoare si variate

Jaluzelele zebra au diferite forme, culori si dimensiuni atractive. Aveti multe optiuni din care sa alegeti. Un avantaj major este acela ca aceste jaluzele zebra merg de asemenea bine, cu orice fel de design interior.

Flexibilitate

Gama inovatoare de tesaturi actioneaza ca un amestec perfect oferindu-va eleganta, flexibilitate si un efect vizual deosebit. Nivelul de control al luminii atins nu a putut obtine niciun alt orb de geam.

Durabilitate

Jaluzelele sunt mai durabile in comparatie cu alte tipuri de acoperiri pentru geamuri. Fermitatea si rezistenta jaluzelelor le fac ideale pentru utilizarea pe termen lung.

Izolatie

Jaluzelele zebra va pastreaza geamurile mai bine decat perdelele. Unele jaluzele creaza o izolare mai buna decat altele. Jaluzelele cu role impiedica patrunderea aerului si umiditatii in camera.

Mici dezavantaje

Nu stopeaza zgomotul

Jaluzelele zebre nu au o margine de disipare a zgomotului, cand intra in casele noastre. Acest lucru inseamna ca desi au o multime de alte avantaje, jaluzelele permit ca zgomotuld e afara sa se auda in casa.

Jaluzele suplimentare

Unele ferestre au nevoie de doua blind-uri pentru a mentine confidentialitatea si acest lucru se poate dovedi scump.

Usor deteriorat

Daca nu se acorda ingrijire corespunzatoare la curatarea si intretinerea jaluzelelor, acestea se pot deteriora usor. Daca sunt insa ingrijite in mod corespunzator, acestea pot avea o durata de viata indelungata.

Vizibilitate redusa blind-urile

Aceste jaluzele nu sunt ideale pentru cei care doresc sa aiba o vedere exterioara in timpul zilei. Puteti sa le reglati pentru a permite lumina usoara in interior. Daca insa nu va uitati toata ziua pe fereastra, si doriti sa aveti doar o incapere suficient de luminata, puteti alege asemenea accesorii pentru ferestre.

Asadar, dupa cum se poate vedea, jaluzelele zebra au atat avantaje cat si dezavantaje, iar decizia de a va echipa ferestrele cu astfel de accesorii doar de dvs. depinde. Daca doriti sa vedeti mai multe modele de asemenea jaluzele, puteti arunca o privire pe urmatorul link: https://www.aluroller.ro/rolete-textile-zebra.

0 Shares
You May Also Like