Brad natural sau brad artificial?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre Craciun, cu siguranta cei mici asteapta aceasta sarbatoare din mai multe motive. Unul dintre acestea ar fi reprezentat de cadourile primite din partea lui Mos Craciun, fireste doar in cazul in care au fost cuminti.

Un al doilea motiv pentru care cei mici asteapta Craciunul, este reprezentat de impodobirea bradului alaturi de parinti.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre brazi Craciun, parintii au doua variante la dispozitie, astfel ca fie isi indreapta atentia spre un brad natural, fie isi indreapta atentia spre un brad artificial.

Bradul natural este cel care pastreaza traditia, este cel care aduce mirosul specific Craciunului in casa, insa in ultimul timp acesta a pierdut foarte mult teren in lupta cu bradul artificial.

Un brad natural se scutura si lasa mizerie in casa, iar mai mult decat atat, dupa sarbatori oamenii isi arunca brazii, deci este firesc ca bradul natural sa piarda teren in fata celui artificial.

In ceea ce priveste brazii artificiali, acestia au o multime de avantaje, asa ca in cele ce urmeaza vom dezbate putin acest aspect.

In primul rand, un brad artificial nu se scutura precum un brad natural, deci nu lasa mizerie in casa, asa ca acesta poate fi considerat un prim avantaj al brazilor artificiali.

Dupa cum spuneam mai sus in articol, un brad natural este aruncat imediat dupa sarbatori. Ei bine, un brad artificial este impachetat si pus bine, pentru ca in urmatorul an acesta poate fi folosit din nou. Un brad artificial poate fi folosit si 10 – 15 ani daca este bine ingrijit. Deci, acesta este un alt mare avantaj pe care il are un brad artificial in fata unui brad natural.

Apoi, trebuie precizat ca exista brazi artificiali de diferite dimensiuni, asa ca fiecare isi poate alege bradul in functie de preferinte si in functie de nevoi. Exista brazi artificiali de mici dimensiuni, sub 50 de centimetri, dar si brazi artificiali care au mai bine de 10 metri inaltime, asa ca in functie de nevoi si preferinte, fiecare isi poate alege bradul potrivit.

Apoi, exista diferite modele de brazi artificiali. Exista de exemplu brazi artificiali cu aspect de brazi naturali, exista brazi artificiali cu aspect de brazi naturali acoperiti de zapada, exista brazi artificiali cu fibra optica, iar exemplele pot continua.

Brazii naturali se gasesc doar in locuri special amenajate unde comerciantii isi pot vinde brazii, pe cand cei artificiali se pot gasi in diferite magazine din fiecare oras.

Se pot gasi brazi artificiali de exemplu la magazine online de specialitate, sau la magazinele din centrele comerciale. Deci, faptul ca se gasesc mai usor decat brazii naturali, reprezinta un alt mare avantaj al acestora in fata brazilor naturali.

Deci, dupa cum se poate observa, un brad artificial are mai multe avantaje decat un brad natural, motiv pentru care toti cei care se afla in cautarea pomului de Craciun, pot opta pentru un brad artificial, si dupa cum am vazut in articol, isi pot alege unul din multimea de modele de brazi artificiali.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…