Buteliile la domiciul vor fi o prioritate in iarna aceasta, noi te ajutam

0 Shares
0
0
0

Gazul într-o locuință este vital, mai ales dacă vine vorba de făcut mâncare, atât pe aragaz, cât și la cuptor, tocmai de aceea este destul de costisitor și îți reține o mare parte din timp să mergi o dată la una, două săptămâni să reîncarci butelia la o stație de alimentare, unde trebuie să stai la o coadă destul de mare, unde trebuie să ajungi cu propriul autotursim sau chiar pe jos pentru cei mai puțin norocoși.

Serviciile Butelii247 include tot ce este necesar într-așa fel încât să vi se ușureze considerabil tot efortul acesta prin servicii de livrare a buteliilor (bineînțeles în țiplă) la domiciliu, plus un cadou din partea noastră, acela fiind de montaj profesional gratuit. De ce să faci atâtea drumuri obositoare, când noi te ajutăm în îndeplinirea acestor obiective de acasă, la exact același preț.

Dispunem de butelii de 9, respectiv 11KG, iar acestea sunt la prețul pieței. Buteliile sunt livrate la domiciliu, în județul Constanța și în zonele de pe lânga aceasta cum ar fi: Năvodari, Tuzla, Eforie Nord, Eforie Sud, etc…

O întrebare la care este ușor să ne dăm seama că nu are răspuns ar fi: Cine din județ oferă butelii cu livrare la domiciliu și montare gratuită dacă nu Butelii247? Fiecare client este tratat cu respect iar comanda pusă de acesta trebuie îndeplinită deoarece nu oferim promisiuni, ci fapte.

De ce să mai aștepți? Este un serviciu care vă scapă de o grijă destul de mare, mai ales pe timpul sezonului de iarnă.

Nu mai sta pe gânduri! Ia legătura cu noi acum prin site-ul www.butelii247.ro și un coleg de al nostru îți va face legătura cu noi în cel mai scurt timp posibil.

Butelii 247- Pentru că se poate și ieftin, și bun. Nu doar în Constanța, ci și în zonele aferente acesteia!

Echipa butelii247 vă stă la dispoziție în orice zi a săptămânii – www.butelii247.ro

0 Shares
You May Also Like