Cadouri pentru copii

0 Shares
0
0
0

Sa faci cadou unui copil poate fi un lucru destul de dificil, mai ales daca nu stii foarte multe lucruri despre el. Chiar daca s-ar putea sa nu-i placa in prima faza si sa o gaseasca plictisitoare, o carte ii poate fi cu siguranta de folos. Dar mai ales, poate sa fie distractiva, in special daca nu e vorba doar de citit propriu-zis.

Dar asta numai daca se pliaza pe ceea ce ii place lui. Un prim pas ar fi sa-i intrebi parintele care-i sunt pasiunile si preferintele si, mai apoi, sa te orientezi spre cartile Usborne.

De ce carti in loc de jucarii?

Acestea reprezinta un bun mod ca cel mic sa fie ocupat in timpul unei calatorii lungi si nu numai. Cartile cu activitati au diverse exercitii interesante si captivante. Printre acestea se numara exercitiile de desenat, de colorat, de gasit elemente lipsa sau comune, dar si alte activitati grafice.

in plus, copiii ar trebui sa ia contact cu cartile fizice inca de la cele mai mici varste, indiferent daca vorbim de carti de citit sau nu. Chiar daca le vor mazgali la inceput (in cazul in care are la indemana un instrument de scris), acestia vor avea astfel ocazia sa le considere un mod de joaca, in loc sa le ia ca o activitate plictisitoare.

Exista carti Usborne si cu autocolante, iar acestea pot ajuta la dezvoltarea abilitatilor practice si degetelor celui mic, pe langa faptul ca el se va distra. Asta pentru ca, in primul rand, el exerseaza acest lucru.

Va incepe cu un autocolant lipit complet gresit si, usor-usor, va ajunge sa le lipeasca perfect in forma lor. Unele carti, in schimb, nu au forme predefinite, iar acolo copilul isi poate manifesta si mai bine creativitatea si spiritul de joaca.

De asemenea, cartile Usborne au texte scurte, amuzante si captivante, ce ajuta pe cel mic sa invete sa le pronunte usor si sa citeasca mai repede, intrucat sunt realizate chiar de catre experti in lingvistica.

Ce carti sa alegem?

Daca urmeaza sa ii cumparati unui baietel o carte Usborne cadou iar acestuia ii plac masinile sau alte lucruri ce au legatura cu asta, recomandam The Usborne Little Boys’ Activity Pack şi Trucks Sticker Book. Prima carte contine activitati despre care am vorbit si mai sus, iar a doua prezinta autocolante cu camioane.

inca o carte foarte distractiva, tot cu stickere, este „1000 Stickers for boys”, cu foarte multe autocolante variate, cu pagini libere unde cel mic poate lipi in voie, dar si multe teme: sport, roboti, masini, jungla, safari etc.

Exista, de altfel, o multime de carti utile si distractive in acelasi timp, trebuia numai sa va orientati la ce pliaza mai bine pe preferintele copilului, si ce ii place cel mai mult sa faca si sa faceti o alegere in acest sens.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…