Cand ajung telefoanele Huawei P20 in service?

Cand ajung telefoanele Huawei P20 in service?

0 Shares
0
0
0

Din ce in ce mai multe persoane care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone, opteaza pentru dispozitivele Huawei. De exemplu, telefoanele din gama Huawei P20 vin la preturi foarte atractive si pot satisface cerintele tuturor utilizatorilor, iar daca sunt echipate cu folii de protectie pentru display Huawei P20, pot avea o durata de viata indelungata.

Chiar si in aceste conditii insa, exista dispozitive din aceasta gama, iar aici amintim si P20 Lite dar si P20 Pro, care pot intampina diferite probleme datorita carora pot avea nevoie de o vizita in service. Iata asadar despre ce este vorba.

Reporniri aleatorii

Repornirile aleatorii devin destul de frecvente pe dispozitivele Android in aceste zile. Aceasta problema a fost semnalata de multi utilizatori ai Huawei P20 Pro. Este cauzata de o serie de factori, inclusiv virusi si malware.

Puteti incepe sa abordati aceasta problema stergand partitia din cache si repornind telefonul. In cazul infectiei cu virus, este posibil ca relansarea sa nu ajute atat de mult sa rezolve problema. Va trebui sa restaurati dispozitivul in setare din fabrica pentru a scapa de orice malware.

Dupa aceea, trebuie sa instalati un program antivirus fiabil pentru a va asigura ca P20 / P20 Lite / P20 Pro este protejat. Daca respectati cerintele iar problema persista, atunci va fi necesar ca telefonul sa fie examinat si cel mai probabil reparat de catre un expert de la service.

Problema ecranului tactil / Ecranul care nu raspunde

Cand dispozitivele Android dezvolta o problema cu ecranul tactil, aceasta este intotdeauna o situatie dificila. Cand ecranul va raspunde complet, nu puteti face nimic, cu exceptia unei resetari hard, cel putin.

Daca problema ecranului tactil este putin usoara, trebuie sa va curatati ecranul pentru a va asigura ca praful, apa sau uleiul nu provoaca problema. Curata-ti si mainile. Puteti, de asemenea, sa va orientati catre Setare> apoi Asistenta inteligenta> control miscare si puteti dezactiva unele gesturi pe care suspectati ca le incurca functia ecranului tactil. Dezactiveaza modul Glove daca este activat.

Daca ecranul nu raspunde complet, incercati sa reporniti dispozitivul pentru a vedea daca va ajuta. Ca ultima solutie, reseteaza-ti fabrica: functioneaza cel mai des.

Daca problema persista, atunci nu va ramane altceva de facut decat sa duceti telefonul intr-un service, pentru ca probabil este necesara inlocuirea ecranului tactil.

Problema supraincalzirii

O temperatura prea ridicata poate deteriora telefonul dvs. in mai multe moduri. Incalzirea nu este normala, dar nu este neobisnuit sa vezi ca dispozitivele Android se supraincalzesc din cand in cand.

Daca aveti probleme de supraincalzire cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista putine lucruri pe care le puteti face. Pentru inceput, opriti utilizarea dispozitivului dvs. in timp ce acesta este incarcat sau joaca jocuri atat de mult timp sau descarcati mai multe fisiere simultan. De asemenea, asigurati-va ca inchideti aplicatiile de fundal si dezactivati orice caracteristica sau aplicatie pe care nu o utilizati la un moment dat.

Exista cazuri in care problema este cauzata de aplicatii necinstite. Dezinstalati aplicatiile instalate recent si vedeti daca va ajuta. In cazul in care problema persista, atunci cu siguranta este necesar sa trimiteti sau sa duceti personal telefonul intr-un service gsm pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…