Cand_pot_invata_copiii_limba_engleza

Cand pot invata copiii limba engleza?

0 Shares
0
0
0

Cand_pot_invata_copiii_limba_englezaPentru a stapani bine limba engleza la  un nivel de utilizare fluenta sau curenta, copilul trebuie sa invete de cat mai mic limba engleza, conform spuselor specialistilor in educatie.

In opinia lor, cea mai eficienta metoda de a invata copiii limbi straine este legata de principii de baza utilizate pentru invatarea limbii materne prin incurajari continue, repetare si prin asociere cu actiunile sau obiectele care ne inconjoara.

Cel mai bine este ca atunci cand doriti ca copilul dumneavoastra sa invete limba engleza sa il inscrieti la cursuri de engleza pentru copii.

Specialistii considera ca a invata limba engleza este absolut necesar pentru cultura generala a oricarei persoane, dar in mod special pentru copii comparativ cu generatiile anterioare deoarece granitele sunt deschise si oamenii din tari diferite au tendinta de a interactiona tot mai mult si de a pune bazele unor proiecte comune pe care sa le dezvolte ulterior.

Copiii ar trebui sa invete engleza pentru a se adapta in societatile viitoare. Engleza este utilizata foarte mult si este deja a doua limba de circulatie in tara noastra. Suntem un stat membru UE si calatorim tot mai mult, interactionand mai mult cu strainatatea. Multi specialisti ne viziteaza sau noi ii vizitam pe ei si atat aici cat si la ei in tara comunicam in limba engleza.

Datorita faptului ca romanii au tendita de a clatori tot mai mult din diverse motive, fie ca este vorba de turism, munca sau afaceri, atat noi cat si copii trebuie sa putem comunica intr-un mod cat mai usor. Trecand peste toate acestea engleza este tot mai mult prezenta in viata noastra, in denumiri, in filme, in muzica sau in glumele pe care le fac adolescentii.

Statistic vorbind engleza este cea mai utilizata limba in mediul de afaceri. Fie ca ne place sau nu asa arata viitorul si este de datoria parintilor sa isi adapteze copiii la noile conditii.

In procesul de invatare a unei limbi, intelegerea sensurilor unor cuvinte este urmata de abilitatea de reproducere a acestuia. Exact asa cum copiii mici inteleg sensul vorbirii desi inca nu vorbesc, tot la fel se va intampla si cu o limba straina. Cu cat un copil invata mai devreme o limba straina cu atat mai bine. Varsta cea mai buna la care se invata limba engleza este varsta in care copilul pronunta primele cuvinte in limba materna.

Daca suntem de acord cu faptul ca depresia este o boala reprezentativa pentru secolul acesta atunci este important sa ne crestem copii independenti si puternici. Acest lucru se poate intampla prin ajutarea copilului sa invete limba engleza utilizand metode moderne.

Din punct de vedere profesional faptul ca un copil incepe inca de cand este mic sa invete limba engleza este un avantaj pe care acesta il are fata de alti copii pentru ca ulterior cand va fi mare copilul care stapaneste limba engleza pe toate nivelele si are fluenta unui nativ va fi un adult care va avea nenumarate optiuni de angajare si va putea avea foarte usor succes in cariera.

Tot mai multe oferte de job implica vorbirea unei limbi straine si majoritatea cer engleza la nivel avansat atat conversational cat si scris.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…