Care este avantajul castilor fara fir?

Care este avantajul castilor fara fir?

0 Shares
0
0
0

Avantajul practic al castilor fara fir este unul evident. Nodurile de cablu deranjante- caz cunoscut de toata lumea – sunt in sfarsit un lucru din trecut. Jogging-ul, munca si vorbirea la telefon sunt insotite brusc de un sentiment complet nou de libertate de miscare. Si un cablu care nu exista nu se poate rupe si pe langa acest lucru, apare economisirea banilor.

Un alt avantaj al multor casti fara fir este functia Noice Canceling, din ultimele modele wireless, reduce zgomotul de fundal perturbator. Asta inseamna, concentrarea deplina pe muzica sau pe o conversatie telefonica. Modelul de casti wireless cu anularea zgomotului Bose, sunt perfecte pentru birou sau ideale pentru jogging.

Unii oameni reusesc sa uite complet de lumea din jurul lor. Odata absorbiti de ganduri sau la locul de munca, ei ignora orice altceva. Mai ales in locuri agitate, cum ar fi intr-o cafenea sau intr-un tren aglomerat, poate fi un avantaj sa se poata pur si simplu ca zgomotele ambientale deranjante sa dispara. Pentru toti ceilalti exista casti.

Cu muzica potrivita si volumul potrivit, chiar si ceice nu se pot concentra cu zgomot pe fundal, vor aprecia avantajul acestor casti. Datorita acestor casti wireless cu anularea zgomotului Bose, se va putea bloca zgomotul inconjurator. Daca nivelul de zgomot din jur este prea ridicat, chiar si cele mai bune casti si cea mai tare muzica nuvor face ca zgomotul inconjurator sa dispara. Deci solutia este „anularea zgomotului”.

Cele mai bune casti cu anulare activa a zgomotului, sunt cele de la Bose. Aceste modele over-ear sunt wireless si fac o treaba extrem de buna. Sunetul este clar, distinct si are suficient bas, dar nu atat de mult incat ar fi deranjant. Castile Bose fac, de asemenea, o treaba buna in privinta apelurilor telefonice.

Miezul real al tuturor caracteristicilor, suprimarea zgomotului, functioneaza cu o calitate remarcabila.

De asemenea, exista optiunea de a regla nivelul de anulare a zgomotului in trei etape. Acest lucru permite filtrarea zgomotului ambiental usor, mai puternic sau (aproape) complet. Ultima optiune este recomandata in special in medii extrem de zgomotoase, cum ar fi o bara completa. Castile sunt disponibile in prezent la 2 240 RON.

Cand vine vorba de cele mai bune casti cu anulare a zgomotului, mai devreme sau mai tarziu apare abrevierea „ANC” sau termenul „Anulare activa a zgomotului”. Cu toate acestea, ceea ce suna putin opac la prima vedere este usor de inteles la o inspectie mai atenta. Cuvantul oarecum greoi tradus nu inseamna altceva decat „Suprimarea activa a zgomotului”.

Diferenta dintre anularea (pasiva) a zgomotului si anularea activa a zgomotului este ca prima protejeaza doar zgomotul din jur- similar cu dopurile pentru urechi, de exemplu. Cu toate acestea, daca anularea activa a zgomotului este utilizata, nivelul de zgomot din jur nu este pur si simplu blocat, ci filtrat activ.

Cu acest proces tehnic, nivelul actual de zgomot din jur este analizat si filtrat intr-o maniera directionata, astfel incat sa se poata auzi doar sunetul de la casti si fara alte zgomote deranjante.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…