Care este cea mai buna boxa portabila

Care este cea mai buna boxa portabila?

0 Shares
0
0
0

Orice activitate pe care o facem, indiferent daca este acasa, la serviciu sau in aer liber, este cu siguranta mult mai placuta daca ascultam muzica noastra preferata. Astfel, in acest scop nu mai este necesar sa aveti un sistem de sunet mare, cu cabluri si conexiuni, deoarece in prezent exista difuzoare portabile pe care le puteti lua cu dvs.

Aceste dispozitive practice functioneaza cu tehnologia Bluetooth si le puteti sincroniza cu orice dispozitiv inteligent, pentru a reda melodiile dorite.

Exista diferite tipuri, care variaza de la dimensiunile lor la caracteristicile lor, cu toate acestea, cu aceasta ocazie, vom revizui doua dintre ele, astfel incat sa puteti decide care este cel mai bun pentru a va bucura de muzica oriunde mergeti. Alegeti boxa portabila Bose Sounlink Micro!

Functii necesare atunci cand alegi o boxa

Raspunsul in frecventa este o data care se refera la varietatea de sunete pe care un difuzor este capabil sa le emita. Va explicam. Fiinta umana poate percepe frecventele care sunt intre 20 Hz si 20.000 Hz aproximativ.

Cele mai mici valori sunt cele pe care le numim sunete de bas, situate intre 10 Hz si 256 Hz. Sunetele medii sunt intre 256 Hz si 2000 Hz. Orice lucru de mai sus ca ultima cifra si sub 20000 Hz este considerat un sunet high-pitched. Pe scurt, cu cat este mai mare gama de frecvente a unui difuzor, cu atat va trebui sa reproduca mai multa capacitate.

Numarul de piese

O caracteristica strans legata de capacitatea de a reproduce frecvente diferite este numarul de piese. De obicei, atunci cand folosim termenul difuzor ne referim la setul complet, adica la difuzor si difuzoarele unui mod care il compun. Numarul de piese este numarul de difuzoare care vin montate in cutie. Fiecare este de obicei conceput pentru a acoperi un anumit interval de frecventa. Iata cateva exemple:

  • Boxe cu un singur fel. Sunt difuzoare care includ doar un difuzor. Acest lucru poate fi gama completa sau specifice. De exemplu, subwooferele sunt difuzoare unidirectionale dedicate frecventelor de bas.
  • Boxe cu doua moduri. Ele sunt foarte frecvente pe piata. Dupa cum probabil ati ghicit, vin cu doua difuzoare. Cel mai frecvent este ca acestea includ un woofer, care acopera frecventele medii si joase, si un tweeter, care este responsabil pentru lucrul cu frecventele inalte.
  • Difuzoare cu trei cai. Ele sunt, de asemenea, produse comune si versatile. Acestea acopera toate frecventele cu un difuzor pentru fiecare gama. In acest fel, un woofer sau un subwoofer, un difuzor media si un tweeter sunt instalate in difuzor.

In plus fata de exemplele mentionate, este posibil sa se gaseasca pe piata alte configuratii de patru, cinci sau mai multe moduri.

Putere

Vorbim de obicei de putere admisa sau de putere maxima. Aceasta masuratoare se refera la varfurile pe care difuzorul le poate rezista pentru o perioada limitata de timp. Pentru a obtine aceste informatii, testele sunt efectuate pentru intervale foarte scurte, aproximativ 10 milisecunde si pana cand vorbitorul nu mai functioneaza definitiv.

0 Shares
You May Also Like