Cum sa te imbraci pentru un joc de airsoft?

Cum sa te imbraci pentru un joc de airsoft?

0 Shares
0
0
0

Daca faci airsoft de putin timp, probabil ca stii raspunsul la aceasta intrebare. Dar daca abia incepi, aceasta este o intrebare pe care ti-o pui cu siguranta. Intr-adevar, nu este intotdeauna usor sa stii ce tip de imbracaminte sa porti pentru o astfel de activitate. Ai nevoie de ceva confortabil ca jogging-ul?

Este mai bine sa optezi pentru imbracaminte mai rezistenta, cum ar fi blugi sau haina militara? In acest articol, vom incerca sa iti raspundem la intrebari si sa iti oferim cateva sfaturi despre cum sa te imbraci pentru un joc de airsoft, din cap pana in picioare. Si practic, toate aceste echipamente le poti gasi intr-un magazin airsoft.

Retine insa sa alegi mereu un magazin care are doar profesionisti si care au ca scop asigurarea unor servicii de calitate prin comercializarea unei game de produse atent alese si testate de ei insisi pentru toate categoriile de clienti.

Protectia ochilor si o masca

Pe fata, minimul pe care trebuie sa-l imbraci in mod imperativ este protectia ochilor. Primirea unui proiectil de la o replica in ochi poate afecta. Acesta este si cazul dintilor. Acesta este motivul pentru care se recomanda si purtarea unei masti de protectie.

Corpul: imbracaminte tactica

Aici, sfatul este sa scoti din calcul echipamentul de jogging, care nu te va proteja suficient pentru un joc de airsoft. Aminteste-ti ca va trebui sa te tarasti afara, sa te camuflezi etc. De asemenea, vei primi focuri de proiectil. Este mai bine sa optezi pentru imbracaminte rezistenta care te va impiedica sa fii acoperit de vanatai sau zgarieturi.

Dupa cum iti poti imagina, exista o slabiciune pentru tinutele militare sau pentru tinutele tactice. Investitia intr-un echipament de tip ripstop merita. Nu se va rupe si poate fi cu tine pe termen lung. In plus, iti permite sa ai si mai multa dispozitie.

Nu uitati lenjeria tactica, care este de obicei foarte respirabila. Daca jocul dureaza mult timp, nu vei fi deranjat de umiditatea asociata transpiratiei. De asemenea, vei fi protejat de frig atunci cand temperaturile nu sunt ridicate.

Pantofi si sosete: o parte importanta a echipamentului tau de airsoft

Picioarele vor avea de suferit daca nu sunt incaltate corespunzator. Ai nevoie de pantofi cu talpi suficient de groase pentru a absorbi socul de la asprimea pamantului. De asemenea, este esential ca glezna sa fie sustinuta corespunzator pentru a evita orice entorse. Cel mai bine este sa optezi fie pentru rangers, fie pentru pantofi tactici (sau militari).

Nu uita sa iti pui sosete, astfel incat sa nu faci basici. Schimba-le direct dupa joc daca sunt umede.

Respecta scenariul

La fel ca tipul de pistol airsoft pe care il detii, imbracamintea ta are o mare importanta, astfel incat scenariul sa fie cat mai aproape de realitate.

Apoi, poti cumpara tinute complete pe site-uri specializate sau in magazine, pentru a semana cu adevarat cu un spion sau cu un medic si pentru a se potrivi perfect epocii istorice in care are loc scenariul. De exemplu, exista tinute militare americane, franceze sau germane, echipamente similare cu cele purtate de eroii seriilor sau jocurilor video.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…