Întreținerea replicilor de arme airsoft

Întreținerea replicilor de arme airsoft

0 Shares
0
0
0

La fel ca și armele reale, replicile de airsoft au nevoie să fie întreținute corespunzător și curățate pentru a funcționa perfect o perioadă lungă de timp. Atunci când replica nu e curățată la timp, există mai șanse ca aceasta să nu ma tragă bine, să aibă un recul ciudat sau viteza de lansare să lase de dorit.

Cum cureți țeava internă

Țeava internă a unei arme airsoft Bucuresti este cea care îți poate da mari bătăi de cap. Procesuld e curățare poate fi anevoios dacă ești pe fugă și nu acorzi atenția necesară acestui proces de întreținere. De regulă pentru curățarea armei airsoft se folosesc materiale textile și o vergea specială de curățare.

E important să cureți cu mare atenție. Dacă nu faci curățarea corect riști să strici piesele interioare. Unele arme au un sistem de hopup așa că niciodată nu pune soluțiile de curățare direct în țeavă. Îmbină cârpa sau șervețelul și curăță cu mare atenție replica de armă pe interior. Arma are nevoie de curățare periodică în funcție de cât de des mergi la airsoft. Ai grijă când vergeaua intră mai greu să nu forțezi că poți strica faorte ușor sistemul de prindere al țevii de restul armei.

Murdăria se poate depune foarte ușor pe arma de airsoft. Când o ții într-un mediu necorespunzător, fără husă, sau chiar când te joci pot rămâne resturi de material de bilele de cauciuc. Ai nevoie de substanțe de curățare sau un ulei special pentru cazurile când pe interiorul țevii este depus plastic. Și aici trebuie să îmbibi cu atenție soluția de dezinfectare într-o cârpă, să nu o aplici direct pe armă.

Cum cureți exteriorul armei de airsoft

Și piesele de la exterior au nevoie de curățare perioadică. Arma dacă nu e ținută în condiții optime poate rugini și vopseaua își pierde din proprietăți Pentru a curăța arma la exterior nu ai nevoie decât de o cârpă și o soluție specială de curățare, cum este și uleiul siliconic. Nu demonta piesele când cureți la exterior.

Folosește o cârpă moale din microfibră cu ajutorul căreia îndepărtezi eficient murdăria și praful. E important să ai grijă și de accesoriile care vin la pachet cu replica de armă. De exemplu, dacă ai o armă electrică acumulatorul nu trebuie lăsat niciodată să se descarce. După ce termini jocul, verifică câtă baterie ți-a rămas și bagă acumulatorul la încărcat.

De asemenea, ai grijă să îl cureți periodic, deoarece fiind schimbat des, poți introduce murdărie la interiorul armei. Și mufele de conectare e important să fie verificate vizual pentru a evita deformările sau alte probleme care pot duce la arderea acestora.

Replica de armă poate fi observată și vizibil când nu mai funcționează corect. În aceste cazuri, are nevoie de o revizie completă a pieselor. Verifică periodic cu ce energie sunt lansate bilelele. Dacă îți place mult acest sport poți învesti într-un cronograf cu ajutorul căruia măsori viteza de lansare a bilei. Ține și evidența bilelor de joc pentru a te asigura că la câteva mii de bile lansate cureți interiorul țevii.

Ce tip de bile se utilizează

Bilele folosite la airsoft sunt de plastic și au dimensiuni de 6 mm și 8 mm. Acestea au greutăți variabile în funcție de tipul armei și viteza de lansare dorită. Dacă ai replica de armă pentru joc, echipează-te corespunzător și ieși cu gașca pe teren. Ai grijă să îți iei un echipament adaptat terenului pe care joci. De regulă se joacă afară, așa că o pereche de bocanci militari speciali sunt potriviți să fii cel mai rapid de pe teren fără să te accidentezi. Tu ce replică de armă folosești la Airsoft?

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…