duminică, martie 26, 2023
  • Login
AfacereaZilei
  • Afaceri
  • Propuneri de afaceri
  • Povesti de succes
  • Economie
  • Companii
  • Auto
  • Turism
  • Gdpr
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Stergerea datelor cu caracter personal
    • Disclaimer
  • Contact
No Result
View All Result
AfacereaZilei
No Result
View All Result
Home Blog

Care sunt avantajele pesmetului?

byEmanoil Farcasiu
21 octombrie 2021
inBlog, Mancare si desert
Reading Time: 2min read
0
Care sunt avantajele pesmetului?
0
SHARES
76
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Unele lucruri au devenit de mult timp, atat de naturale in gatit, coacere si prajire incat cu greu se va putea desparti o persoana de ele. De exemplu, cand vine vorba de prepararea carnii, a pestelui sau a legumelor, problema pare clara, pesmetul este vandut in fiecare supermarket cu bani putini. Pesmetul este de obicei, paine alba tocata marunt.

Pesmetul este de obicei folosit pentru a oferi alimentelor prajite sau coapte un strat crocant. Exemplele clasice sunt Schnitzel Wiener si crochetele de peste . Cand vine vorba in special de peste, prajirea ofera efectul crocant delicios pe care si copiilor le place sa-l foloseasca.

Dar pesmetul este, de asemenea, o parte indispensabila a bucatariei dulci. De exemplu, poate constitui baza crustelor de unt, precum cele gasite pe prajituri sau in unele deserturi. Pe scurt, pesmetul apartine fiecarei bucatarii. Prin urmare, merita sa-i acordam mai multa atentie in acest moment.

De cativa ani, oamenii gatesc cu mai multa pasiune, si cu ingrediente din ce in ce mai exotice.In programele de gatit vizualizate la televizor, pesmet Panko pare a fi ultimul absolut atunci cand vine vorba de coacerea pestelui, a carnii si a legumelor. Aproape se poate crede ca pesmetul clasic ar fi ajuns pe o lista tabu. Cu toate acestea, un numar tot mai mare de bucatari si gurmanzi apreciaza pesmetul din bucataria japoneza, care consta din pesmet din paine alba.

In productie nu se foloseste crusta, ceea ce confera panko-ului o consistenta foarte speciala. Firimiturile individuale sunt destul de alungite, destul de poroase, oarecum mai mari si, de asemenea, mai moi decat pesmetul obisnuit. In Japonia fac chiar si paine speciala pentru faina de panko, asta nici nu intra in cuptor. Incalzirea directa cu ajutorul energiei electrice inseamna ca painea este gatita fara formarea crustei.

Mancarea care a fost coapta cu panko are o textura foarte frageda, dar si crocanta in acelasi timp. Se poate cumpara pesmet Panko din supermarketuri mari, in magazinele asiatice sau din magazinele online.

Persoanelor cu intoleranta la gluten li se permite sa se bucure pentru ca, asa cum se stie, trebuie sa se lipseasca de produsele din faina alba si recurg, de obicei, la alternative scumpe, dar nu foarte gustoase. Acest lucru este diferit cu pesmetul clasic, deoarece aici alternativa este adesea perceputa ca fiind mai gustoasa decat originalul.

Este adevarat ca trebuie sa caute mult timp in supermarketuri pentru a gasi pesmet pe baza de cereale, fara gluten. Dar raftul de muesli este plin de fulgi de porumb de la diferiti furnizori. De asemenea, nu sunt deloc scumpe. Cu toate acestea, merita sa se ridice pachetele de la raft inainte de a cumpara si sa se studieze lista de ingrediente.

Majoritatea fulgilor de porumb contin mult zahar, chiar daca abia se poate gusta. Fulgii de porumb fara zahar sunt de obicei intre produsele organice deosebit de sanatoase si costa mult mai mult in comparatie. In cele din urma, insa, pretul ramane absolut usor de gestionat si aici. Acasa trebuie doar macinati fulgii de porumb cu robotul de bucatarie. Pesmetul poate fi folosit in mod obisnuit.

Tags: avantajele pesmetuluibucatari si gurmanzi apreciaza pesmetul din bucataria japonezangrediente din ce in ce mai exoticepesmet Pankopesmetul apartine fiecarei bucatarii

Postari Interesante

Buying a studio apartment - an important decision in life
Blog

Cumpararea unei garsoniere – o decizie importanta in viata

17 martie 2023
Factori care influenţează preţurile serviciilor de traducere
Blog

Factori care influenţează preţurile serviciilor de traducere

19 februarie 2023
Eunucii si transsexualii si puterea lor politica
Blog

Eunucii si transsexualii si puterea lor politica

17 februarie 2023
De ce sa te muti in Bucuresti?
Blog

De ce sa te muti in Bucuresti?

16 februarie 2023
How to take care of hydrangeas?
Blog

Cum sa ai grija de hortensii?

15 februarie 2023
O scurta poveste despre istoria ciorbei
Blog

O scurta poveste despre istoria ciorbei

13 februarie 2023

Copyright © 2017 AfacereaZilei.ro.

No Result
View All Result
  • Afaceri
  • Propuneri de afaceri
  • Povesti de succes
  • Economie
  • Companii
  • Auto
  • Turism
  • Gdpr
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Stergerea datelor cu caracter personal
    • Disclaimer
  • Contact

Copyright © 2017 AfacereaZilei.ro.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In