Care sunt cele mai bune modele de casti bluetooth?

Care sunt cele mai bune modele de casti bluetooth?

0 Shares
0
0
0

Jaybird Freedom este o  pereche de casti bluetooth de ultima generatie care pot fi folosite in timpul sedintelor de sport. Castile izoleaza foarte bine  zgomotul din exterior. Jaybird Freedom sunt, prin urmare, mult mai potrivite pentru a asculta muzica in sala de sport, nu pentru a alerga in aer liber.

Jaybird Freedom este o casca foarte usoara, dar care este suficient de rezistenta pentru sport. Ofera o calitate buna a sunetului. Autonomia este destul de buna deoarece este de 4 ore de ascultare. In ceea ce priveste ergonomia, aceste casti sunt toate la indemana deoarece toate componentele electronice si bateria au fost indepartate. Este unul dintre cele mai usoare modele de pe piata.

Jaybird Freedom vine cu diferite itemuri pentru urechi: 3 marimi de protectii din silicon, 3 marimi pentru casti pentru o potrivire optima si 3 dimensiuni ale varfurilor pentru urechi din spuma. Aceste casti special concepute pentru sport / jogging / fitness sunt, prin urmare, destul de confortabile.

Calitatea sunetului este buna. Avantajul Jaybird Freedom este abilitatea de a personaliza sunetul la gusturile utilizatorului cu aplicatia MySound. Celalalt punct forte al acestei casti este autonomia sa de 4 ore. Puteti dubla timpul de ascultare cu inca 4 ore prin utilizarea unei baterii fara fir care sa fie controlata prin telecomanda.

Bluetooth 4.1, APTX- prezinta cea mai buna calitate a sunetului: SoundPEATS Q9A emite sunete fara ajutorul firelor care nu compromit calitatea audio. Cu tehnologia Apt-X, iubitorii de muzica se pot bucura de o experienta minunata. Setul de casti Bluetooth SoundPEATS 4.1 prezinta:

  • Casti stereo wireless
  • Casti anti-transpiratie sport cu tehnologie APTX si microfon incorporat compatibil cu iPhone, ipad, Samsung, Sony si majoritatea smartphone-urilor

SoundPEATS Q9A este, de asemenea, un set de casti Bluetooth ieftin. Pentru mai putin de 20 de euro, aceste casti ofera un sunet clar. Aceste casti trec peste pavilionul urechii pentru a ajunge in canalul auditivte. Capacul castilor este proiectat sa reziste transpiratiei si apei. Ele vin cu mai multe dimensiuni de carcase pentru a se potrivi cu dimensiunea urechilor. SoundPEATS Q9A prezinta

  • Bluetooth 4.1 si, prin urmare, este compatibil cu majoritatea dispozitivelor Bluetooth (iPhone, iPad, Samsung, Sony si multe alte smartphone-uri).
  • Microfonul incorporat va permite sa raspundeti la telefon, insa calitatea microfonului din exterior nu este exceptionala.
  • Cu tehnologia APTX, sunetul este satisfacator. Durata de viata a bateriei este de 6 ore. La acest pret, aceasta pereche de casti este o afacere foarte buna.

Toplus P50000-B: cel mai bine vandut:

  • Bluetooth 4.1 Advanced, semnal stabil, consum redus de energie, criptare sigura, transport mai rapid si viteza de infrat, oferind in acelasi timp un sunet dinamic impresionant. Design ergonomic Carlige pentru urechi
  • Setul prezinta casti Bluetooth TopLUS 4.1 – casti stereo compatibile cu Apple iPhone, Android, Windows Smartphone si alte dispozitive Bluetooth

Toplus P50000-B este o alta casca sport ieftina si buna. Aceste casti sunt pentru sportivi si sunt cele care se vind cel mai bine. Au microfonul incorporat si reduc zgomotul exterior, aceste casti sunt mai potrivite pentru sala de sport decat pentru joggingul in aer liber.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…