Care sunt cele mai cunoscute pietre semipretioase?

0 Shares
0
0
0

In ceea ce priveste asa-numitele „pietre pretioase”, predomina doar patru: diamante, rubine, smaralde si safire. Uneori veti vedea ca o perla, un opal sau un jad sunt listate ca o piatra pretioasa, dar mai des sunt considerate semi-pretioase. In mod traditional, aceste patru pietre pretioase au fost cele mai scumpe si cautate pietre din lume.

Orice alta piatra pretioasa care nu este una dintre cele patru este considerata a fi semi pretioasa. Lista continua si continua, dar unele dintre cele mai frecvente sunt: citrin, ​​alexandrit, agat, ametist, acvamarin, granat, lapis lazuli, opal, perla, peridot, cuart, trandafir, spinel, tanzanit, turmalina, turcoaz si zircon.

In urmatoarele randuri, vom discuta despre cateva dintre aceste pietre, care sunt folosite pentru confectionarea bijuteriilor pe care le puteti descoperi la Tricia Design.

Citrin

Citrinul este o piatra pretioasa foarte populara care provine dintr-o familie numeroasa de pietre pretioase de cuart. „Citrine” deriva din cuvantul francez „Citron”, care inseamna „lamaie”, chiar daca citrinul este mai auriu decat o culoare de lamaie.

Citrinul poarta puterea soarelui. Este deznadajduitor si cald, da viata si revigorant. Citrinul in sine are multe energii cheie. Aduce influenta citrinei la eforturile tale. Citrinul este o piatra principala a resurselor, vointei personale si manifestarii.

Daca doriti bijuterii care sa aiba in componenta lor aceasta piatra semipretioasa, la Tricia Design puteti descoperi superba pereche de cercei Enya Citrin, care sunt confectionati din aliaj placat cu aur, si prevazuti cu aceasta piatra semipretioasa. Din acelasi material si cu aceiasi piatra semipretioasa folosita, este confectionat si colierul Enya Citrin.

Agat

Agat este de-asemenea o piatra semipretioasa, translucida la calcedonie semitransparenta. Daca aveti o piesa semitransparenta, veti putea tine o bucata foarte subtire si veti vedea imagini distorsionate sau cetoase prin ea.

Daca tineti o piesa translucida pana la o sursa de lumina, veti vedea o cantitate mica de lumina care trece prin marginile subtiri. Daca o tineti la lumina si treceti mana intre material si sursa de lumina, mana dvs. va bloca lumina care trece prin material.

In cazul in care doriti bijuterii de la Tricia Design care sa aiba in componenta lor Agat, puteti sa va indreptait atentia de exemplu spre o pereche de cercei Zaira Agate gold, sau puteti alege colierul Zaira Agate gold.

Cuart verde

Cuartul verde este o varietate frumoasa a familiei de pietre pretioase Quartz. Intensitatea culorii si claritatea fina sunt cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand achizitionati Cuart Verde.

O piatra pretioasa dura gasita in multe forme diferite si care prezinta culori frumoase, Cuartul Verde este ideal pentru uzura de zi cu zi si, ca soi de bijuterii ieftin, este perfect pentru o mare varietate de aplicatii de bijuterii.

Puteti opta pentru un inel Alma Green Quartz de la Tricia Design in cazul in care iubiti aceasta piatra semipretioasa, insa acest magazin online va ofera posibilitatea de a descoperi si diferite alte bijuterii care au in componenta lor aceasta piatra semipretioasa. De-asemenea, tot de aici puteti alege si bijuterii cu alte pietre semipretioase.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…