Care sunt cele mai in voga artiste ale Romaniei?

Care sunt cele mai in voga artiste ale Romaniei?

3 Shares
0
0
3

In momentul in care vine vorba despre muzica, si despre artisti, Romania mereu are o multime de talente si de voci de aur, care ne incanta de fiecare data cand le ascultam.

De acest privilegiu insa se bucura acum chiar si strainii care pot sa o vada live pe Inna, una dintre cele mai renumite artiste din Romania la ora actuala.

Acest lucru este dovedit de multimea de concerte pe care le sustine artista, atat in tara cat si peste hotare, fapt care nu poate decat sa ne bucure, pentru ca ea ne reprezinta tara cu mandrie peste tot in lume.

Cei care isi doresc sa o aiba pe Inna invitata la evenimentul lor, pot lua legatura cu impresar Inna, iar daca ambele parti se inteleg, renumita artista poate participa la evenimentul respectiv.

O alta solista de la noi din tara care este renumita peste hotare, este fara indoiala Alexandra Stan, cea care a ajuns sa fie prezenta pe scenele din marile orase ale lumii mai tot timpul, datorita celebrelor piese pe care ea le interpreteaza.

Seeya este iarasi o artista in voga a Romaniei, care desi nu este foarte des prezenta pe scenele din Romania, ea are o multime de concerte in afara tarii, si ne reprezinta cu mandrie tara la fel ca si celelalte doua artiste prezentate anterior.

In cazul in care stam sa discutam despre artistele care fac furori la noi in tara, atunci in mod evident putem sa o amintim aici pe Andra, care este o artista de top, si care isi incanta de fiecare data fanii atunci cand urca pe scena.

Aceasta artista este capabila sa cante orice gen muzical, motiv pentru care este extrem de indragita de catre o multime de persoane din Romania.

Delia este si ea o artista foarte indragita in tara noastra, datorita faptului ca a scos hit dupa hit in ultimii ani de zile, dar si datorita faptului ca atunci cand urca pe scena, spectacolul este deja garantat.

Lidia Buble este iarasi un nume indragit de catre fanii din Romania, datorita faptului ca artista are cateva melodii foarte frumoase, dar si datorita faptului ca aceasta este capabila sa interpreteze orice gen muzical, dupa cum bine stim cu totii.

Un alt nume cunoscut fanilor din Romania, este Lora, care si ea are cateva melodii foarte frumoase, care au ajuns in sufletele fanilor foarte rapid.

Alina Eremia este si ea o artista care face furori in tara, si care in ultimii ani de zile vine puternic din urma, iar drept dovada acestei afirmatii putem sa dam exemplu numarul mare de concerte pe care artista le are in ultimul timp.

Tot din valul nou, putem sa o amintim si pe Nicole Cherry, care in ultimii ani de zile a ajuns sa fie o artista foarte iubita la noi in tara, si o artista care se bucura de un foarte mare succes absolut peste tot pe unde canta.

Asadar, referitor la muzica, artistele enumerate mai sus se pare ca sunt cele mai indragite de catre fanii romani, datorita pieselor muzicale pe care acestea le interpreteaza.

3 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…