Care sunt florile aducatoare de noroc?

0 Shares
0
0
0

Florile sunt fara doar si poate acele plante pe care femeile pur si simplu le adora, si se bucura sa le aiba in casa. Acesta este si motivul pentru care in fiecare locuinta exista cel putin un ghiveci cu o floare.

Exista insa si femei care primesc mai tot timpul flori din partea partenerilor lor, iar acesta nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru ele, dat fiind faptul ca iubesc atat de mult florile.

Atunci cand vine vorba despre flori, domnii isi indreapta atentia spre diferite tipuri de flori, unii cauta cele mai renumite florarii pentru a alege cele mai frumoase flori, in timp ce  unii opteaza pentru comanda flori online, iar astfel nu se mai deplaseaza pana la florarie.

In cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt florile despre care se spune ca sunt aducatoare de noroc, pentru ca domnii interesati sa stie ce flori sa aleaga pentru partenerele lor.

Asadar, se spune despre crizanteme ca sunt flori aducatoare de noroc. Se spune ca un buchet cu crizanteme reprezinta o explozie de culori cu adevarat superbe, care vor aduce buna dispozitie pentru orice femeie. Crizantemele semnifica longevitatea iar crizantemele galbene semnifica bogatia.

Trandafirii reprezinta cea mai mare placere si cea mai mare bucurie a femeilor in materie de flori. Acestea se bucura foarte mult cand primesc trandafiri, indiferent de culoarea acestora. Totusi, trebuie precizat faptul ca trandafirii rosii semnifica iubirea si pasiunea, iar tinerii indragostiti de fiecare data le vor oferi partenerelor lor trandafiri rosii.

Se spune despre aceste flori ca aduc in casa bunastarea, loialitatea si afectiunea. Se spune ca o femeie in momentul in care primeste un buchet de trandafiri, nu primeste doar florile, ci si fericire si bunatate.

Orhideele sunt alte flori despre care se spune ca ar fi aducatoare de noroc. Acestea sunt flori superbe, elegante si care aduc o nota de noroc oricarei incaperi. Se spune ca acestea sunt ideale pentru orice locuinta si pentru ca atrag asupra lor belsugul si pacea, si inlatura raul.

Se spune deasemenea ca o orhidee roz care se regaseste pe noptiera dintr-un dormitor va intari relatia de cuplu, iar o orhidee roz asezata la birou sau in camera unde se lucreaza, atrage bogatia si stimuleaza creativitatea.

Floarea soarelui, este o alta floare renumita pentru devotamentul si loialitatea cu care urmareste soarele. Se spune ca femeile care au astfel de flori plantate in propria gradina, vor atrage energii pozitive asupra lor.

Despre floarea soarelui se spune ca ar atrage doar lucrurile bune si ar creste fertilitatea, iar femeile care dorm cu o astfel de floare sub perna vor fi protejate mereu de minciuni.

Crinul pacii este o alta floare aducatoare de noroc. Aceasta floare este ideala pentru orice locuinta dar si pentru a fi pastrata la birou dat fiind faptul ca se spune ca poate calma sufletul si mintea.

Asadar, in mare parte acestea sunt florile despre care se spune ca ar fi aducatoare de noroc, asa ca femeile s-ar bucura sa primeasca astfel de flori din partea barbatilor.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…